Jo, rett og slett fordi man av og til har behov for å lage vafler til en hel bataljon. ¤ Så tar du fram vaffeljernet og steker så mange vafler du vil ha
Putt dem i din frokostblanding, ha det over frokostgrøt, legg de under pålegg på brødskiven, ha det i yoghurt sammen med andre nøtter og frø, putt de inni vaffelrøre (vil tykne røren), ha det i brød og rundstykker eller annen bakst
Tilsett melk til du får en jevn vaffelrøre. Rømme passer også utrolig godt i en vaffelrøre. Jeg har prøvd og feilet mange ganger når det kommer til glutenfrie vafler
Havregryn kan også brukes i brødblandinger, bakverk, vaffelrøre, pannekaker og andre bakverk. Jeg skrev tidligere i uka at jeg skulle komme med noen tips til hvordan du kan få til gode og sunne matretter samtidig som du unngår de dyreste ingrediensene, så her er noen matvarer jeg mener man alltid burde ha i kjøkkenskapene
Søte, salte, med og uten havregryn, grove, fine, til dessert eller hovedmåltid - jeg ELSKER pannekaker og kan fint spise dette til både frokost, lunsj, middag og matpakke
Bland sammen alle ingreidensene, juster med vatn til ei passelig vaffelrøre. Idag tenkte eg å komme med noken sunne, raske, enkle og velsmakande frukosttips til dere
Bland alt det tørre, egg og fløte blandes med saften fra ½ sitron og så blandes alt sammen og røres inn i melet til en tykk røre(tykkere enn vaffelrøre)
Rør deretter i hvetemelet og til slutt melken så du får en jevn vaffelrøre. Jeg har prøvd mange oppskrifter mn vaflene deler seg når jg steiker dem og oftest klistrer seg til øverste delen av jernet
Jeg har et glass i kjøleskapet som jeg bruker til å vende for eksempel fisk som skal stekes eller når en vaffelrøre eller pannekakerøre skal lages i en fei
Det blir nok en slager for fleire - allerede fått mange kjekke tilbakemeldinger fra småbarnsforeldre der småtrolla er i ekstase når dei kan nyte vafler til frukost eller lunsj