Bland i kjøttdeigenog nudlene, smak til med salt og pepper og glutamat (ca. Fra kinesisk tradisjon, som mine ruller er hentet fra, er oftest fyllt med kjøtt og grønnsaker eller fisk og grønnsaker
Stek kjøttdeig, kok nudlerog hakk/rasp grønnsaker. Stek kjøttdeigog hakk/rasp grønnsaker. Det var faktisk veldig enkelt å lage de, og de ble veldig gode
Vårruller servert med ris, søt chillisaus og hoisinsaus med soya og peanøtter. Når du har rullet vårruller til du ser mannen med jåen, så er det tid for å fritere de
Bland kjøttdeigen godt sammen med grønnsakene. Server mednudler eller ris, eller begge deler. Fremgangsmåten er godt beskrevet på baksiden og du kan til ogmed finne videoer på youtube hvis du søker
Vi fant ikke slike ark på vår butikk, men heldige som vi var, var det en av de ansatte som overhørte oss, og hun hadde liggende en pakke med ark hjemme som vi fikk=)
stek alt sammen medkjøttdeigenog smak til med salt og pepper. Første gangen jeg prøvde meg på vårruller endte det med at jeg slengte resten av fyllet i frysern og ga opp
Denne oppskriften er med krabbe, men varier gjerne ingrediensene medkjøttdeig, kjøtt av svin eller kylling og ikke minst med de grønnsakene du liker best
Naiyana har vært kjøkkensjef denne uken, og da stod selvfølgelig vårruller på menyen. Vi laget opp mange med tanke på å fryse halvparten til en annen dag, men vårrullene solgte som varmt hvetebrød, og det gikk ikke lange stunden før vi var utsolgt både av dagens rasjon og de som var planlagt til neste gang