Når man skal planlegge Tapas er det lurt å finne råvarer som kan brukes i flere av rettene, og i denne retten brukte vi bacon og tørrfisk som vi også var ingredienser i andre retter
Grilla tørrfisk hører Nord Norge til- selv om jeg har blitt servert det på Sicilia også. Men, det er ingen grilla tørrfisk som kan måle seg med den man får på Skarven i Tromsø
Jeg kjøpte ferdig utvannettørrfisk. Grillet tørrfisk er festmat som er enkel å lage. Dersom du har egen tørrfisk er det utvanningstips lenger ned på innlegget
( Utvannet klippfisk trenger. 600 g torskefilet eller utvannet klippfisk eller tørrfisk. Legg torskefilet delt i porsjonsbiter i et ildfast fat , dryss med litt salt
Så langt er alt vel, men herifra begynner begrepet mat å bli litt utvannet. Hovedingrediensen er tørrfisk, usaltet fisk som er tørket sakte under åpen himmel
1 kg utvannettørrfisk eller. DET ER JO IKKE NOE NYTT, MEN AKKURAT NÅ SATTE JEG MEG SELV I EI KNIPE. Det er nemlig slik at all mat er godt, men all mat er ikke god for min mage