Hva man skal ha av tilbehør til ribben varierer, i min familie har jeg vokst opp med wienerpølser, surkål, grønnsaker, tyttebærsyltetøy og mandelpoteter
Som tilbehør serverte jeg kokte poteter, sprøstekt brokkoli og sjampinjong med brun saus. Indisk ribbe er det ikke noe som heter og ikke har jeg som mål å gjøre ribben indisk heller
Ribba kan selvfølgelig serveres med det tradisjonelle tilbehøret, noe som jeg egentlig foretrekker. Jeg vet ikke hvor mange prosent av Norges befolkning som spiser ribbe til jul
Og vi prøvde begge to uten tilbehør først. Jeg tror smaksnervene blir noe forvillett ettet en 7-8 smaker av mat eller drikkevarer, det være seg øl eller ribbe
Tilbehør. tofu i sursøtsaus, ribbe og ris, samt fersk fisk. Konichiwa. I år gikk ferien til Japan(. ). Reisen startet i Tokyo, med neonlys, geek-kultur og merkelig gatemote
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse