Utradisjonelt tilbehør ribbe oppskrifter

Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Hva man skal ha av tilbehør til ribben varierer, i min familie har jeg vokst opp med wienerpølser, surkål, grønnsaker, tyttebærsyltetøy og mandelpoteter
Asiatisk ribbe

Asiatisk ribbe

I år ville jeg forsøke å lage ribbe på en annerledes måte, krydret med asiatiske krydder og utradisjonelttilbehør
Daddelglassert ribbe

Daddelglassert ribbe

Som tilbehør serverte jeg kokte poteter, sprøstekt brokkoli og sjampinjong med brun saus. Indisk ribbe er det ikke noe som heter og ikke har jeg som mål å gjøre ribben indisk heller
Slik steker du ribbe

Slik steker du ribbe

Serveres såklart med tradisjonelt tilbehør. Jeg er en av dem som ikke synes ribbe bare passer på julaften
Ølmarinert Juleribbe.

Ølmarinert Juleribbe.

Ribba kan selvfølgelig serveres med det tradisjonelle tilbehøret, noe som jeg egentlig foretrekker. Jeg vet ikke hvor mange prosent av Norges befolkning som spiser ribbe til jul
Rakfisk, vi prøver to forskjellige

Rakfisk, vi prøver to forskjellige

Og vi prøvde begge to uten tilbehør først. Jeg tror smaksnervene blir noe forvillett ettet en 7-8 smaker av mat eller drikkevarer, det være seg øl eller ribbe
Julesylte fra Løiten !

Julesylte fra Løiten !

Annet tilbehør som passer godt til sylte er rødbeter, sylteagurk, ruccola og noen bruker også majones
Matcha, Miso og Mozuku – japansk matferie

Matcha, Miso og Mozuku – japansk matferie

Tilbehør. tofu i sursøtsaus, ribbe og ris, samt fersk fisk. Konichiwa. I år gikk ferien til Japan(. ). Reisen startet i Tokyo, med neonlys, geek-kultur og merkelig gatemote
Drikke til julematen.

Drikke til julematen.

Retten med tilbehør er feit, salt og søtlig og øl og akevitt passer glimrende til. Ribbe og svinestek. Drikke til julematen
Kokebloggåret 2015

Kokebloggåret 2015

Ribbe med tradisjonelt tilbehørRibbe er mange nordmenns absolutte favoritt når det kommer til selveste julekvelden
Hva er grilling?

Hva er grilling?

Tilbehør. Denne metoden er meget bra for store stykker kjøtt, slik som hele kyllinger, steiker, ribber, hele lam og griser osv
Vegetarisk julemat – tips!

Vegetarisk julemat – tips!

ribbe eller pinnekjøtt med et bestemt tilbehør kan det kanskje føles litt vanskeligere med et vegetarisk alternativ

Porchetta

tilbehør. Porchetta er en Italiensk ribberull som de tradisjonelt spiser i brød, som en sandwitch. 2 kg ribbe. 2 kg ribbe