Smelt smøret, og vend dette forsiktig inn. Pisk sammen smør, kakao og smeltet avkjølt sjokolade. Tilsett smør og sjokoladeblandingen, og pisk til alt er godt blandet, og man har en myk, glatt og blank krem
100g smør, mykt. Varm opp smøret så det er rennende, bland inn alle ingredienser, la stå i romtemperatur i ca 1 time, pensle på maten rett før grilling. 100g smør
For min del bruker jeg kaldpresset olivenolje når maten ikke skal varmebehandles, kokosolje i søtsaker og noen andre ting, mens når jeg steker har jeg brukt kokosolje og smør om hverandre
Smør til steking. Kutt opp bacon i små terninger og stek baconet pent brunt i litt smør. Ha godt med smør på stekepannen, strø salt og og litt raspet sitronskall på fisken, vent til smøret på stekepannen begynner å bli nøttebrunt før du legger i fisken
Server til en god og varmende gryte, de smaker himmelsk lune med godt smør. 2,5 dl hvetemel (her kan du også bruke glutenfritt). 2,5 dl hvetemel (her kan du også bruke glutenfritt)
Legg et bakepapir i bunnen av formen, og smør kantene og dryss over litt mel. Kaken kan spises som den er med litt melis over, eller du kan dekorere den med smørkrem slik jeg har gjort her