Utbaking av horn oppskrifter

Horn fra Bakeriet i Lom

Horn fra Bakeriet i Lom

Utbaking og etterhevingStrø litt mel utover bakebordet og ta deigen ut av bakebollen. De ferdig stekte horneneavkjøler du på rist
Nydelige horn

Nydelige horn

Om jeg får si det selv som ble dette noe av det bedre jeg har fått til med gjærbakst, og det tror jeg det var stor enighet i siden halvparten avhornene med fyll var borte før jeg rakk og ta bilder til bloggen
Gode horn

Gode horn

hold av noe til utbaking. Uvisst av hvilken grunn går det veldig lang tid mellom hver gang jeg baker horn
Hjemmebakt Pizzahorn

Hjemmebakt Pizzahorn

Legg på fyll på den brede siden av trekantene, og rull disse sammen til horn (begynn med den breie delen først)
Pestorull Med Grønn Pesto & Tomat

Pestorull Med Grønn Pesto & Tomat

- For grove horn kan du bytte ut litt av deigen med sammalt hvete. Den passer perfekt til blant annet pizzabunn og horn, og oppskriften holder til å lage både pestorull og fylte horn
Croissant

Croissant

Bruk ekte meierismør, margarin må ikke brukes, skal man først spise croissanter må de være lagd av skikkelige råvarer
Oldemors havrekjeks med mandler

Oldemors havrekjeks med mandler

Deigen blir veldig våt og skal stå og trekke til seg væske i noen timer før utbaking. Denne oppskriften på deilige havrekjeks har jeg fra oldemor Harriet sin kokebok som jeg har overtatt
Fletteloff

Fletteloff

Gni litt smør på benken så slipper du mel til utbakingen. Hold igjen litt av melet, tilsett det til slutt når du ser at deigen blir passelig og akkurat slipper bakebollen
Horn med Havregryn og Kefir

Horn med Havregryn og Kefir

Ha gjerne igjen litt hvetemel til utbakingen. )Horn med havregryn og Kefir. Hel i havregryn og hvetemel og arbeid deigen godt sammen
Horn med rug og hvete

Horn med rug og hvete

Nå er det hverdag igjen for de fleste av oss. Valgte å lage noen Horn som vi kan kose oss med , både som lunsj og som kosemat senere i kveld eventuelt

Ostehorn

Det skal IKKE brukes mel til utbakingen. Avkjøles på rist. Glutenfri ostehorn er en selvkomponert oppskrift som fungerer godt her i huset

Fremtidens skolebrød 2010

Hold igjen litt av melet til utbakingen. oppskriften som var et av finalebidragene i konkurransen om å lage
Bakern's Pitabrød!

Bakern's Pitabrød!

Avkjøl så på rist. Her kan man også bruke oppskriften fra "Bakerns beste horn" eller hvilken som helst loffoppskrift egentlig

Horn med ost og skinke.

Avkjøl på rist. Det er alltid godt for en ungdom å finne noe annet i frysa enn rundstykker og brød, så i dag har pianisten bestilt horn med ost og skinke

Appelsinhorn

Bruk litt ekstra mel til utbakingen. Pynt de avkjøltehornene eventuelt med et lite melisdryss før servering

Eplehorn

Bruk litt ekstra mel til utbakingen. Pynt de avkjøltehornene eventuelt med et lite melisdryss før servering

Sjokoladehorn

Bruk litt ekstra mel til utbakingen. Bøy rullene til horn og legg dem på bakepapirdekkede stekeplater. La hornene etterheve godt

Syltetøyhorn

Bruk litt ekstra mel til utbakingen. Pynt de avkjøltehornene eventuelt med litt melisglasur før servering (se tips)