Hvis du fryser den, kul og gjøre dette nå (fryse i inntil tre måneder). 100g parmesan eller vegetarisk tilsvarende, revet. Forsiktig koker løk, gulrøtter og selleri i olje i en stor kjele i 20 minutter, til den er myk. Tilsett sukker, hvitløk, puré, urter og squash og stek i 4-5 minutter på middels varme til de brune litt. Hvis ikke, tilsett halvparten av Parmesan og pasta og la det småkoke i 6-8 minutter før pasta kokt. 100g parmesan eller vegetarisk tilsvarende, revet
Oppskriften kan du også bruke som base til kjøttsuppe. Her har vi en deilig grønnsakssuppe med byggryn som med litt planlegging er gjort på en halvtimes tid
Denne dagen var suppekokingen som et skritt tilbake i tid, med ro og mulighet til en sakte utvikling av gode og fyldige smaker og å kunne følge tradisjoner og bruke gamle kunster
vi spiser med øynene, så pynt suppen med gulrotstrimler og miks urter i litt olje. Erfaringsmessig ligger trikset å tilberede og behandle råvarene på en korrekt måte
Smak til med sitronsaft, salt og grovkvernet pepper. Grønnsakssuppe med byggryn. Du kan også riste urtene i en panne med litt olje - stekes til bladene er sprø
Dryss over hakket persille eller andre urter og server. De er perfekte å spise til supper og var derfor foreslått som tilbehørtil en grønnsakssuppe med tomatbasis
De gjør grønnsakssuppene mer mettende, er en interessant salat i seg selv med koriander, lime og rødløk, den kan bakes i ovnen med urter som timian eller oregano som en snack-variant, eller man kan lage verdens beste dipp
Smak til med salt og grovkvernet sort pepper, fetaost, olivenolje og ferske urter. Av denne kraften lagde jeg en grønnsakssuppe med masse herlige ferske urter - selvfølgelig