En utrolig enkel, men rask og god oppskrift på ovnsbakte potetbåter. Litt fransk-inspirerte urter gir disse en god og leken smak, som gjør at de passer til det meste
4 kyllingfileer1 potte frisk basilikum1/2 potte persille50 gram parmasanost25 gram valnøttkjerner1 kinesisk hvitløk2 dl creme fraichepepper2 store squash1 ts salt1/4 dl olivenoljerevet skall og sitronsaft av 1/2 sitron40 gram parmasanostSkyll squash og høvle den i strimler, legg disse i en dørslag og bland det med salt
Gulrot, sellerirot, purreløk, rødløk og fennikel skrelles og kuttes i medium terninger. Fres sammen med finkuttet hvitløk, hakket timian og estragon i medium varm panne med olivenolje
Da selvsagt med urtebakte potetbåter. Biffsnadder. Det første en tenker da er selvsagt med bearnaise. Men hvem har tid til å lage en god bearnaise hjemme
Urtebakte potetbåterSteinbitfilet med parmesan / sitronsmør og stekt spinatDel på. Jeg har tidligere laget svinekoteletter bakt på denne måten, men tar med svinefilet her
Til hovedrett valgte jeg urtebakt kveite i blåskjellsaus med potetkake. Posted by Torill Anita. Tweet. Fiskekrogen i Henningsvær er antagelig den beste restauranten i Lofoten, i alle fall er den blant de beste