Urtebakt oppskrifter

Urtebakte potetbåter

Urtebakte potetbåter

En utrolig enkel, men rask og god oppskrift på ovnsbakte potetbåter. Litt fransk-inspirerte urter gir disse en god og leken smak, som gjør at de passer til det meste
Urtebakt skrei

Urtebakt skrei

Urtebakt skrei med ertepuré. Eg elskar torsk i alle variantar, så no midt i skreisesongen et eg det så ofte eg kan
Torsk, urtebakt og i pakke.

Torsk, urtebakt og i pakke.

I denne retten kan du bruke både fersk torsk og lettsaltet torsk. Det er bare å utelate saltet hvis du bruker lettsaltet fisk
Urtebakt kylling med squashtagiatelle

Urtebakt kylling med squashtagiatelle

4 kyllingfileer1 potte frisk basilikum1/2 potte persille50 gram parmasanost25 gram valnøttkjerner1 kinesisk hvitløk2 dl creme fraichepepper2 store squash1 ts salt1/4 dl olivenoljerevet skall og sitronsaft av 1/2 sitron40 gram parmasanostSkyll squash og høvle den i strimler, legg disse i en dørslag og bland det med salt
Biffsnadder med Créme Fraiche

Biffsnadder med Créme Fraiche

Da selvsagt med urtebakte potetbåter. Biffsnadder. Det første en tenker da er selvsagt med bearnaise. Men hvem har tid til å lage en god bearnaise hjemme
Søtpotetsalat

Søtpotetsalat

Urtebakte potetbåterLasagne med bluecheese og potetDel på. Lei vanlig potetsalat. Lyst på noe litt mer spennende
Lammeburger med fetaost

Lammeburger med fetaost

Det passer også perfekt med urtebakte potetbåter til. Dette er kanskje den beste lammeburger jeg har smakt
Svinefilet bakt i sjampinjong-stuing

Svinefilet bakt i sjampinjong-stuing

Urtebakte potetbåterSteinbitfilet med parmesan / sitronsmør og stekt spinatDel på. Jeg har tidligere laget svinekoteletter bakt på denne måten, men tar med svinefilet her

Lammegryte

Med usaltet kjøtt ville jeg servert saltbakte, eller urtebakte poteter. MMMM. Jeg er og blir tilhenger av mat som står og lager seg selv
Ovnsbakte urtepoteter

Ovnsbakte urtepoteter

Urtebakte poteter smaker vidunderlig godt, det passer til så og si alt, er så god at de kan spises rett fra formen uten noe til
Fiskekrogen – best i Lofoten?

Fiskekrogen – best i Lofoten?

Til hovedrett valgte jeg urtebakt kveite i blåskjellsaus med potetkake. Posted by Torill Anita. Tweet. Fiskekrogen i Henningsvær er antagelig den beste restauranten i Lofoten, i alle fall er den blant de beste
Urtebakt fiskeform

Urtebakt fiskeform

700- 800 g filet av torsk. (Uten skinn og ben). 1 boks creme fraiche. 1 finhakket løk. 1 finhakket sjalottløk
Urtebakt laks med rotgrønnsaker

Urtebakt laks med rotgrønnsaker

4 laksefileter0,5 dl hakket dill0,5 dl hakket basilikum0,5 dl hakket gressløk1 dl strøbrød1 ss dijonsennep1 dl rapsolje8 poteter1 pastinakk2 gulrøtter0,5 kålrotSaus