Urtebakt potet oppskrifter

Laks med urtebakte poteter og grønnsaker

Laks med urtebakte poteter og grønnsaker

Potetene lager seg selv i ovnen mens du tilbereder resten. LaksefileterPoteterTomat, agurk og paprika (du kan selvfølgelig bruke andre grønnsaker om du heller foretrekker det)Rødløk og sjampinjong stekt sammenKrydder
Urtebakte potetbåter

Urtebakte potetbåter

En utrolig enkel, men rask og god oppskrift på ovnsbakte potetbåter. Skrell potetene om du ønsker. Er det gode poteter så kan det være godt med skall på også, men pass på at de er godt vasket selvsagt
Urtebakt skrei

Urtebakt skrei

Server fisken med ertepuré, urtesmør og kokte poteter. Urtebakt skrei med ertepuré. Eg elskar torsk i alle variantar, så no midt i skreisesongen et eg det så ofte eg kan
Torsk, urtebakt og i pakke.

Torsk, urtebakt og i pakke.

Jeg har servert stekte potetbåter og lettkokt brokkli til. Kokte poteter er også utmerket til, eller ris
Søtpotetsalat

Søtpotetsalat

UrtebaktepotetbåterLasagne med bluecheese og potetDel på. Lei vanlig potetsalat. Prøv en søtpotetsalat. Du trenger jo ikke grille ute for å nyte en god (potet)salat inne

Lammegryte

Med usaltet kjøtt ville jeg servert saltbakte, eller urtebaktepoteter. Jeg har her valgt å servere med hjemmelagd potetmos nettopp på grunn av saltet i kjøttet for å nøytralisere smakene
Ovnsbakte urtepoteter

Ovnsbakte urtepoteter

Urtebaktepoteter smaker vidunderlig godt, det passer til så og si alt, er så god at de kan spises rett fra formen uten noe til
Urtebakt fiskeform

Urtebakt fiskeform

Server med råkost, poteter eller ris til. 700- 800 g filet av torsk. (Uten skinn og ben). 1 boks creme fraiche
Fylt kyllingfilet..

Fylt kyllingfilet..

med urtebakteamandinepoteter. Legg potetene i en brødpose og hell på olje, masse timian og litt hvitløkspulver

Urtebakt torsk

Serveres med råkost og nykokte poteter. Om du ønsker kan du bruke villris eller godt brød i stedet for poteter

Urtebakt torskerygg

Server sausen til den ovnsbakte torsken sammen med grønnsakene og nykokte poteter. Dryss 2-3 ss grovt salt over fiskestykkene og la dem ligge ca 15 minutter

Hav og himmel

Urtebakt torsk servert med spinat og østersopp, potetmos og rødvinssaus. Server retten med en kraftig hjemmelaget potetmos eller saltbakte poteter til

Home

Urtebakt kyllingfilet med sesongens grønnsaker og røstede poteter i rødvinssaus. Meg og bursdags"barnet" på vei til Skaslien Gjestgiveri for middag