Lag gjerne en tzatziki til som dressing (se under) – enklere kan det vel knapt gjøres. - Magerkesam. Bland kesam med hvitløk, krydder og et par dråper med sitron
Lag for eksempel hvitløksdressing av kesam (som også bidrar til å øke proteininnholdet i dressingen), knuste hvitløk, litt olje og salt og pepper, hjemmelaget tzatziki med yoghurt naturell/kesam, agurk, hvitløk og krydder, eller hjemmelaget aioli
MEN sprøstekt laks med masse grønnsaker er minst like godt, gjerne med litt hjemmelaget tzatziki av magerkesam, agurk, sitronsaft, salt og pepper ved siden av
♦ Rør sammen magerkesam, rødbeter i mindre biter, og smak til med salt, pepper og hvitløk. Rødbeter har ikke helt klart å tilfredsstille smaksløkene mine, men som syltet og i en tzatziki synes jeg det er supergodt – spesielt til hvitt kjøtt
Tzatziki av magerkesam, presset hvitløk, revet agurk, salt og pepper. Jeg hadde med meg varme treningsklær på jobb i dag, skiftet i ren super(wo)man-stil inne på do da arbeidsdagen var over før jeg dro og møtte Lill A
Ved siden av serverte jeg søtpotetmos, kokt asparges og hjemmelaget tzatziki. Næringsinnholdet ligner egentlig mer på magert kjøtt enn på bacon, da det kun inneholder 99 kcalorier, hele 19. Søtpotetmosen inneholder kun søtpotet og en liten t-skje smør, mens tzatzikien består av 1 boks magerkesam, 1 hel raspet agurk og 1 hvitløksfedd. 1 boks magerkesam
Kesam i tzatziki eller som hvitløksdressing (kesam blandet med hvitløksfedd knust med hvitløkspresse, salt og pepper, og litt sennep) er mine personlige favoritter når det gjelder kesamdressing
Tzatziki. Tzatziki. 3 ss magerkesam. 3 ss magerkesam. /reklame. Heisann. Jeg fikk muligheten til å teste vegetarnyheter fra Risenta her om dagen, og det er alltid spennende – jeg elsker sånne forespørsler