Om du ikke ønsker å bruke tranebær kan du også servere sammen med tyttebærsyltetøy. Man kan få juleskinke i forskjellige varianter både kokt og ukokt og med og uten svor
Har du derimot ikke dette går det også helt fint med tyttebærsyltetøy. Pass på at du ikke har i for mye kjøtt av gangen, da vil det bli kokt i stedet for stekt
Jeg serverte retten med en herlig kålstuing av nykål, kokte nypoteter og tyttebærsyltetøy. Tilsett den kokte kålen og smak til med salt, pepper og muskat
1 ts tyttebærsyltetøy (det må ikke være for søtt). Når kjøttet har kokt 1 1/2-2 timer, ta av lokket og la det koke videre uten lokk 20-30 minutter, til du ser det tykner. 1 ts tyttebærsyltetøy (det må ikke være for søtt)
Jeg hadde blomkål, gulerot, aspargestopper og Bjørg sitt nydelig tyttebærsyltetøy til. Jeg hadde også tatt opp et beger med kraft, og den tilsatte jeg salt slik at bollene ble kokt i salt kraft
Ovnsbakt, honningmarinert gulrot, plommer, sjampinjong, tomat, nyrost og tyttebærsyltetøy. 1,1 kg poteter kokes med skallet på og skrelles etter de har kokt. 1,1 kg poteter kokes med skallet på og skrelles etter de har kokt