Tyrkisk brød til forrett oppskrifter

PIDE - TYRKISK BRØD

PIDE - TYRKISK BRØD

Brødet er godt til supper og gryteretter,. Vi fikk servert dette Tyrkiskebrødet PIDE som en slags forrett,
6 dipper til helgekosen

6 dipper til helgekosen

Denne tyrkiske dippen er nært beslektet, men i stedet for å raspes finhakkes agurken og man tilsetter også mynte for en enda friskere smak
Marinert røykt ørret med guacamole og koriander

Marinert røykt ørret med guacamole og koriander

Her har jeg lagt alt på knekkebrød(oppskrift HER), men bruk gjerne det brøde du liker eller har. Denne retten passer fint som forrett eller til tapas, den er utrolig enkel å lage og smakskombinasjonen er helt magisk
Mediterranean Pocket Bread

Mediterranean Pocket Bread

“Mediterranean Pocket Bread” baker jeg ofte når vi spiser tapas, eller til helgefrokost sammen med ost, grekisk/tyrkisk yoghurt og eller kokt egg

Hummus msabbaha

Server hummus msabbaha med godt brødtil, for eksempel pitabrød eller tyrkisk pide (med eller uten za’atar)
Karides Güveç (Ovnsbakte reker)

Karides Güveç (Ovnsbakte reker)

Serveres som forrett med tyrkiskbrød eller som hovedrett med nykokt ris. Garner med finhakket persille og server med tyrkiskbrød og Çoban salatası

Alanya - Dag 2

Bestående av tyrkiskbrød, tyrkisk yoghurt og noe annet jeg ikke vet hva er men som kan være på. Vi skrøt masse av maten, og etteråpå fikk vi hvitløksbaguetter og mer tyrkisk yoghurt, og en kassarolle med reker, som også var utrolig godt