Typisk norske oppskrifter oppskrifter

Norske mattradisjoner?

Typisk nordlendingFoto Adressa. Frem til midten av forrige århundre var alle de tre nordnorske fylkene en landsdel, nemlig Hålogaland
Tyrkisk moussaka (Patlıcan musakka)

Tyrkisk moussaka (Patlıcan musakka)

Det fungerer tildels greit i Tyrkia hvor både tomatpuré og olje kan holde høy kvalitet, men gir et ganske fett resultat som kan bli i overkant for norske vaner
Hvetekrans til 17. mai!

Hvetekrans til 17. mai!

Typisk norsk. Pynt med norske flagg. Pynt med norske flagg. 14. 05. 2014. En festlig hvetekrans til 17. mai slår an hos alle
Kålstuing

Kålstuing

Kålstuing er en klassiker i det norske hjem som passer perfekt til kjøttkaker(vegan style) og annen typisk husmannskost
Enkel Oreois med kondensert melk

Enkel Oreois med kondensert melk

Jeg har typisk. Jeg har kjøpt dem i København (Magasin Du Nord på Kongens Nytorv har mye fra Miss Etoile), men Miss Etoile føres av flere norske butikker, så kanskje du får tak i dem i Norge også
Den sunneste fast fooden

Den sunneste fast fooden

Søndag er en typisk "fast food"-dag for mange og det er faktisk ikke så krevende å få til sunnere og mer næringsrik hurtigmat som både er raskt og enkelt å lage på egen hånd
Bakt Søtpotet

Bakt Søtpotet

Her har vi bakt den i ovnen og servert med typisk tilbehør til bakt potet. Jeg fatter ikke at det ikke blir mer brukt i det norske kjøkkenet,
Nostalgisk hverdagswok

Nostalgisk hverdagswok

Oppskriften bærer preg av en tid hvor sukkererter, minimais og vannkastanjer ikke var like tilgjengelig som nå og råvarene vil jeg si er typisknorske
Marengsiskake til 17. mai!

Marengsiskake til 17. mai!

Typisk norsk. Pynt med friske blåbær og bringebær - og norske flagg. ♥ norske flagg. Pynt kaken med friske bær og norske flagg
Blåbærsyltetøy

Blåbærsyltetøy

Typisk norsk. Nå er de norske skogsblåbæren modne og det gjelder å utnytte dem på best mulig måte. ♥ Jeg har her brukt norske skogsblåbær, som jeg synes gir den aller beste smaken på syltetøyet
Spicy kyllingboller i karrisaus

Spicy kyllingboller i karrisaus

Når det kommer til indisk mat er dette noe jeg uheldigvis til dags dato, kun har spist på de typiskenorske «indiske» restaurantene