Det fungerer tildels greit i Tyrkia hvor både tomatpuré og olje kan holde høy kvalitet, men gir et ganske fett resultat som kan bli i overkant for norske vaner
Jeg har typisk. Jeg har kjøpt dem i København (Magasin Du Nord på Kongens Nytorv har mye fra Miss Etoile), men Miss Etoile føres av flere norske butikker, så kanskje du får tak i dem i Norge også
Søndag er en typisk "fast food"-dag for mange og det er faktisk ikke så krevende å få til sunnere og mer næringsrik hurtigmat som både er raskt og enkelt å lage på egen hånd
Typisk norsk. Nå er de norske skogsblåbæren modne og det gjelder å utnytte dem på best mulig måte. ♥ Jeg har her brukt norske skogsblåbær, som jeg synes gir den aller beste smaken på syltetøyet
Typisk norsk kan man vel si. Dette er enkelt sagt svindel med råvarer, og har nok fått innpass i den norske matbransjen fordi man i de siste 30-40-årene ikke har hatt kjennskap til at det finnes noe som heter sjøkreps