Jeg drysser alltid litt ekstra salt og kverner godt med pepper over en slik typisk rognemiddag. Den kan nå spises som den er, delt i skiver med for eksempel potet, smør og gulrot til på ekte norsk vis
Snu og stek ferdig på den andre siden, typisk et knapt minutt. Norsk laks, ikke sant. Nå har jeg riktignok blitt mer voksen og etterhvert også ganske så altetende og glad i både fisk og sjømat
Søndag er en typisk "fast food"-dag for mange og det er faktisk ikke så krevende å få til sunnere og mer næringsrik hurtigmat som både er raskt og enkelt å lage på egen hånd
I den grad det fantes oppskrifter fra regionen må det være lov å være så ærlig at det meste var et stykke fra slik jeg var vant til å spise den, tydelig tilpasset smaker og teksturer vi i vesten kjenner fra før i sånn grad at det som er typisk for regionen nærmest forsvinner helt
Den svenske retten Janssons fristelse er typisk på svenske. norske brødsmuler. Siden proteinene i potet også frigir glutamat ved koking, oppstår magien uten at du trenger å løfte en finger
Gravlaks er typiskjulemat, men som Hellstrøm Aquavit er det nydelig på sommeren også ✿. Årsaken til at Hellstrøm opprinnelig hadde lyst til å lage en egen akevitt var for å sette større fokus på norske råvarer og våre mat- og drikketradisjoner
I så måte er dette en typisk middag hjemme hos oss. Det høres kanskje mye ut men det er jo faktisk det samme som en helt vanlig, tradisjonell norsk middag bestående av et stykke kjøtt eller fisk, poteter og en eller to typer grønt (tilsammen fire retter)
Her kommer det en typisk spansk dessert for dere som liker spansk mat, denne spises i grunnen hele året rundt i spania , men mest nå i disse juletider og den minner veldig om vår risengrynsgrøt
Typiske ingredienser. Mange har sikkert fått med seg den månedlige oppskriftsutfordringen som går på rundgang blant norskematbloggere, et knall initiativ fra Mia fra bloggen Green Bonanza