Og til typisk dansk mat synes nå vi. Tyske, franske og danske dommere bedømte vinene. Og ta gjerne med deg egen mat og kos deg med gårdens vin, før omvisning på gården
Vertshuset heter Hotel Lou Pebre D’Ai og menyen er typisk for Provence. De kommer for å oppleve den samme magien under platantrærne på den franske landsbygda
kan også ha vært typisk for steinaldermennesker som hadde tilgang på storvilt. franske navnet foie gras, anbefales imidlertid ikke på grunn av det uetiske
Typisk sjarmerende nabolagsbar med innebygget uteservering. Å, den franskematen. Her lever den franske dekadensen og elegansen i beste velgående, og enten man vil se på designerklær eller bare ta et glass vin på en uteservering, gir denne bydelen en følelse av Paris slik byen var i sin storhetstid
Inne ser restauranten ut som en typiskfransk bistro og utenfor er det mange bord å velge blant. Her er maten hjemmelaget fra grunnen av og smaker nydelig
Vi avsluttet dagen med sen lunsj på Grotten restaurant på tivoli, en også typisk dansk restaurant med høye smørdbrød, sild, gravet laks, winersnitzel og hakkebøf
Serveres typisk ved juletid sammen med rødbeter og sennep. Matjessild. Den er laget av tørrfisk, poteter, løk, tomater, paprika, Cayenne pepper, olivenolje og hvitløk, og er en fantastisk ur-nordisk rett
Laks brukes litt, men er ikke typisk med laks i retter fra området. Man kan skrive avhandlinger om forskjellen mellom kreolsk og cajun mat, men kort oppsummert stammer cajunmaten fra den tradisjonelle landsbybefolkningen i området, mens det kreolske kjøkkenet er inspirert av det franske, spanske og karibiske kjøkkenet