Typer av fransk brød oppskrifter

Fransk suppe med hvite bønner og kål – vegetar

Fransk suppe med hvite bønner og kål – vegetar

Jeg tror dette må være en suppe av typen som kan mette mange. Jeg laget denne suppen her om dagen, og serverte den med grovt focacciabrød og aioli, og det ble et smakfult og godt måltid
Pot au feu, fransk kyllinggryte

Pot au feu, fransk kyllinggryte

Server (helst) bondebrød med ulike typer sennep ved siden av slik de gjør der nede, men det går også bra med baguetter
Egg cocotte til frokost

Egg cocotte til frokost

Når du lager denne retten er det en fordel å bruke små former, av typen som brukes til Crème brûlée, eller lignende
Bouillabaisse

Bouillabaisse

Alle typer fisk og skalldyr kan brukes, og egentlig er det greit med slik mat der man ikke behøver å gå slavisk etter en oppskrift
Linsesuppe med mange godbiter

Linsesuppe med mange godbiter

Dette er en av mine favorittsupper. Jeg har fått utrolig sans for deilig fransk sennep på landbrød så det bruker jeg til det meste for tiden
Freshly baked brioche & hjemmelaget syltetøy

Freshly baked brioche & hjemmelaget syltetøy

Hvis du vil, kan du blande flere typer bær i samme syltetøy. Jeg deler deigen i to med én gang etter at den er ferdig eltet, og pakker hver av dem inn i plastfolie
Smørstekt Ølbrød Med Ingefærøl

Smørstekt Ølbrød Med Ingefærøl

ikke glem at du fint kan bruke andre typer øl, det smaker utmerket både med mørkere og lysere typer. Brød med ingefærøl har en god og søt smak med en undertone av mild ingefær
Hva kan man smake?

Hva kan man smake?

Her fantes et avansert system identisk med et grunnleggende trekk ved de franske vinlovene, nemlig forståelsen av cru

Ferietips: Paris uten melk og gluten

eks ferdigstekt andeconfit (confit de canard) oliven, frukt, juice, små begre med ulike typer fruktpuré (i hylla ved siden av yoghurt), alt dette er er lett tilgjengelig
Bakt salat

Bakt salat

Karbohydratane kan vere pasta, ris eller ulike typer gryn. Grønsaker av ulikt slag, proteiner og noko som gjer deg mett, ein god dressing, og så noko sprøtt på toppen