av steketiden strøs grønnsakene rundt ribben. ) I år blir det tynnribbe som blir lagt ut på bloggen. Sviskene har du i ovnen de ti siste minuttene av steketiden
Ribbe- kan være både tynnribbe eller familieribbe. Mot slutten av steketiden, når svoren forhåpentligvis begynner å bli sprø, pensles svoren og sidene med Macks Bayer
Du må fylle på mer vann i vannskuffen, flere ganger i løpet av steketiden. Stek ribba på 160ºC kombidamp i 2 timer for tynnribbe, bruker du familieribbe steker du den i 2,5 time
Midtribbe eller tynnribbe, 500 g pr personsaltpepper2 dl vanneplersvisker1. Ta av folien, senk temperaturen til 200 grader og stek ribben i ca 2 - 2 1 /2 timer (lengre steketid for større ribbe, kortere for mindre stykker eller tynnribbe)5
Uansett om ribba veier lite eller mye, er steketiden like lang. Ofte får ribba sprø svor av seg selv, hvis ikke kan du gjøre følgende mot slutten av steketiden
Ribbe- kan være både tynnribbe eller familieribbe. Mot slutten av steketiden, når svoren forhåpentligvis begynner å bli sprø, pensles svoren og sidene med Macks Bayer
Øs sjyen over ribba et par tre ganger i løpet av steketida. Du kan gjerne skru opp varmen mot slutten av steketida, så blåser svoren seg opp og blir sprø og fin
Uansett om ribba veier lite eller mye, er steketiden like lang. Ofte får ribba sprø svor av seg selv, hvis ikke kan du gjøre følgende mot slutten av steketiden
det finnes bare en type ribbe og det er tynnribbe. Sjekk svoren mot slutten av steketiden. 1 kg tynnribbe 2 ts salt½ ts pepper1 ts karri 2 syrlige røde epler1 stor bunt vårløknoen tannpirkere uten smak
Uansett om ribba veier lite eller mye, er steketiden like lang. Ofte får ribba sprø svor av seg selv, hvis ikke kan du gjøre følgende mot slutten av steketiden