Tynn pizzabunn med fersk gjær oppskrifter

Grunnoppskrift grov pizzabunn

Grunnoppskrift grov pizzabunn

(tynn bunn). Bland gjærblandingenmed det tørre og kna deigen i ca. Jeg har forandret den noe fra originaloppskriften ved å bytte ut hvetemelet med grovt mel, men dette er valgfritt
Horn med pølsebiter, hvitost og tomatsaus

Horn med pølsebiter, hvitost og tomatsaus

  Oppskrift deig6             dl            Hvetemel50           gram     Gjær2             ss            Sukker1             ts            Salt70           gram     Smør eller margarin5             dl            Melk (Helst h-melk)1             stk          Egg til penslingStep 1Legg alt det tørre i en bakebolle og varm melk og smør / margarin til 40 grader. Rør ut ferskgjær i det våte eller tørr gjær i det tørreStep 2Hell vesken over det tørre og elt deigen godt (5 minutter)Step 3Legg over et klede og sett deigen et lunt sted og la den heve til dobbel størrelse Oppskrift fyll 600      gram   pølse (røkt, wiener eller grillpølse)1          stk       Vanlig løk2          ts         Pizzakrydder eller oregano2          ts         Paprikapulver2          stk       Fedd hvitløk2          bokser Flodde tomater Olivenolje til stekingReven hvitostLitt salt og pepperStep 1Kutt pølsebiter, hvitløk og løk i små biterStep 2Fres pølsene, hvitløken og løken i olivenolje i en kjele på middels varme et par minutterStep 3Tilsett krydder og flodde tomater og la blandingen koke til det er «tørt» ca 20 minutterDu skal koke det «tørt» fordi da vil ikke tomatsausen renne ut av hornene så lett når du steiker de.              Step 1Del deigen i mindre emnerStep 2Kjevl et emne ut slik at den blir rund og tynn som en pizzabunn (ikke så tynn som italiensk men nesten)Step 3Del rundingen opp i 6 emnerStep 4Legg på 1 ss fyll og litt ost på hver bitStep 5Pensle kantene med egg og løft over og trykk ned som bilde viserRull så videre og knekk endene litt mot midtenStep 6Legg de på stekebrett med bakepapir og la de heve i ca 30 minutterStep 7Pensle med egg og stø over litt oregano eller pizzakrydderStep 8Stekes på 190 – 200 grader i ca 15 – 20 minutter   Her ser du bilde av de nystekte fylte hornene mine  6 dl. 50 gram Gjær
Hvit pizza med kylling & pesto ♫

Hvit pizza med kylling & pesto ♫

Tilsett olivenolje i en tynn stråle, mens maskinen går. Pizzabunn. Hvit pizza - pizza med "hvit pizzasaus" er ikke like vanlig, som den tomatbaserte,
HVIT PIZZA  med kyllingkjøttdeig

HVIT PIZZA med kyllingkjøttdeig

deigen til en tynn leiv og legg den på en bakepapirkledd. PIZZABUNN. Rør ut gjæren i lunkent vann og. med pizzadeigen i god tid, hvis du kan
Calzone med kyllingskinke

Calzone med kyllingskinke

Ikke kjevle den for tynn. Bruker du ferske urter, ha det i helt tilslutt. Og etter en lang dag på jobb er det godt med en deilig calzone
Pizza på løpende bånd

Pizza på løpende bånd

Press ut hver del til en mest mulig rund leiv, så fortsetter du med kjevle til du får en tynn rund bunn
PØLSEPIZZA - barnas favoritt

PØLSEPIZZA - barnas favoritt

deigen til en tynn leiv og legg den på en bakepapirkledd. PIZZABUNN. Enkel pizza med få ingredienser. Rør ut gjæren i lunkent vann og
Reinsdyrpizza med hvit urtedressing.

Reinsdyrpizza med hvit urtedressing.

Hvis du vil ha veldig tynn bunn kan du dele deigen i to og lage to pizzabunner. Skjær frisk champignon i passe tynne skiver
Rød nese

Rød nese

Har du tynn nok reinsdyrsfilét, trenger du ikke steke den på forhånd. Smør et jevnt lag med saus på pizzabunnen
Pizza med Teriyakymarinert Kyllling

Pizza med Teriyakymarinert Kyllling

Det viktigste for meg er at det blir en tynn og sprø pizza med mye smak, og ikke de tykke langpannepizzaene som mange lager
Pizza "Surf n' Turf"

Pizza "Surf n' Turf"

Form så en tynnpizzabunn på en plate med bakepapir, og dekk med plast. Jeg starter med denne pizzaen som er basert på tynne skiver av ytrefillèt og scampi

Saturday snizza!

Kjevle deigen så tynn som mulig oppå et bakepapir før du fordeler pizzasaus og ønsket topping. Kanskje en smule stereotypisk å klinke til med dette på en lørdagskveld, men har man kjøpt seg pizzastein så har man kjøpt seg pizzastein
Pizza med smak av Italia ♫

Pizza med smak av Italia ♫

Og ja, jeg vet at italiensk pizza skal ha tynn, sprø bunn, men jeg lagde god 'gammel-dags' pizzabunn

Grov pizzabunn

Tynne bunner kan fort bli svidd, så følg med. Ved å bruke fullkornsmel og hele korn blir pizzaen hakket sunnere enn med bare fint mel i bunnen