Tykk pizzabunn med fersk gjær oppskrifter

Pizzabunn på italiensk vis

Pizzabunn på italiensk vis

Liker du bunnen litt tykkere, kjevle ut en pizza av hele deigen. Dekk med plast og hev til dobbel størrelse
Glutenfri amerikansk pizzabunn

Glutenfri amerikansk pizzabunn

Bunnen er tykk, american style. Min pizza er laget på en glutenfri bunn med godt fyll og rikelig med ost
Pizza på løpende bånd

Pizza på løpende bånd

Jeg har hatt opptil seks pizzabunner samtidig utover gulvet. Her er det bare sausen og aromasoppen sammen med en fersk mozzerella som skal inn i ovnen, dette gjør du klart mens ansjospizzaen stekes, samtidig skjærer du opp noen skiver rødløk som ligger klart sammen med skiver med parmaskinke og basilikum
Vegetarpizza

Vegetarpizza

Leiven skal være cirka tre milimeter tykk. Pizzabunnen kjevles ut til porsjonspizzaer. Fortsett så i fem minutter med rask fart
Litt varmt?

Litt varmt?

Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør dem med en stavmikser til du får en tykk og homogen saus. Strø på salt og bladpersille og del opp i tykke remser

Grov pizzabunn

Hvis du liker en tykkere bunn er det nok til én pizza. Ved å bruke fullkornsmel og hele korn blir pizzaen hakket sunnere enn med bare fint mel i bunnen
ITALIENSK PIZZABUNN

ITALIENSK PIZZABUNN

Deigen knas utover med fingrene til den er tynn nok. En italiensk pizzabunn skal ikke kjevles. Stekes i vedfyrt pizzaovn med stengulv
Lørdagspizza med kjøttboller

Lørdagspizza med kjøttboller

Fordelen med denne er at den kan brukes både til tynne italienske og tykke amerikanske pizzaer, man bare justerer hvor tynt man kjevler deigen
Tacopizza

Tacopizza

Fordelen med den er at den kan brukes både til tynne italienske og tykke amerikanske pizzaer, man bare justerer hvor tynt man kjevler deigen
Hverdagspizza

Hverdagspizza

Jeg bruker stavmikser og moser dette til en litt tykk saus. Dette er gjort med suksess her i gården med det resultat at deigen blir smidigere, pizzabunnen litt seigere, men likevel med en sprøere stekeskorpe
Hvit pizza

Hvit pizza

Bunnen kan lages på vanlig måte, og man kan lage tykk eller tynn bunn som man selv ønsker. Jeg valgte å prøve sistnevnte med to ulke toppinger
Kjøkkenhjelp

Kjøkkenhjelp

Fordelen med denne er at den kan brukes både til tynne italienske og tykke amerikanske pizzaer, man bare justerer hvor tynt man kjevler deigen
Pizza uten tomatsaus

Pizza uten tomatsaus

Du må bruke lite gjær og lang hevetid, da blir ikke bunnen så tykk. ¤ Smør crème fraîche på de forstekte pizzabunnene