La det koke inn til passe tykk konsistens, og smak til med sukker, salt og pepper. Bruker du ferskgjær, så kan du enten løse den opp vannet, eller smuldre den i deigen
Jeg har hatt opptil seks pizzabunner samtidig utover gulvet. Her er det bare sausen og aromasoppen sammen med en fersk mozzerella som skal inn i ovnen, dette gjør du klart mens ansjospizzaen stekes, samtidig skjærer du opp noen skiver rødløk som ligger klart sammen med skiver med parmaskinke og basilikum
Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør dem med en stavmikser til du får en tykk og homogen saus. Strø på salt og bladpersille og del opp i tykke remser
Hvis du liker en tykkere bunn er det nok til én pizza. Ved å bruke fullkornsmel og hele korn blir pizzaen hakket sunnere enn med bare fint mel i bunnen
Jeg bruker stavmikser og moser dette til en litt tykk saus. Dette er gjort med suksess her i gården med det resultat at deigen blir smidigere, pizzabunnen litt seigere, men likevel med en sprøere stekeskorpe