Tv 2 kjøkken oppskrifter

Oppreiste kanelsnurrer i kjent tangzhong-stil | Det glade kjøkken

Oppreiste kanelsnurrer i kjent tangzhong-stil | Det glade kjøkken

Rull sammen leiven på tvers av langsiden, dvs fra langside mot langside. Tilsett så små terninger av romtemperert smør, og elt deigen i ytterligere 15-20 minutter. Sett ovnen på 210 grader, vanlig over og undervarme. Stekes i ca 12 minutter midt i ovnen. Jevning Hvetemel - 60 gram Melk - 3 dl Deig Hvetemel - 540 gram Sukker - 100 gram Tørrgjær - 1/2 pose Salt - 1 klype Kardemomme - 3 ts Melk - 1,5 dl Romtemperert smør - 100 gram Kanelfyll Smør - 75 gram Sukker - 6 ss Kanel - 2 ss Pensling og dekor Egg - Til pensling Perlesukker

Norge rundt i mitt kjøkken??

jeg klarte jammen å lage lapskaus av en kake på tv i går igjen. det er for Nrk jeg har bedrevet all denne kjøkkenvaskingen de siste dagene
Lekre retter på kryss og tvers

Lekre retter på kryss og tvers

gikk igjennom noen av bildene av maten og kosemat jeg har laget bare den siste måneden, og det blir jo litt, ikke alltid jeg legger ut, men når man ser på de rene delikatessene som kan trylles frem på kjøkkenet, ja da blir man sulten

"Ny" daybed på kjøkkenet

Selve kommoden bruker jeg som tv/media benk med et forheng i lin til å skjule dagens duppedingser. Og jeg som tenkte at jeg skulle få ha denne kroken i fred siden mann, barn og hund "rotter" seg sammen i sofaen, istedet har de bare forflyttet seg ut på kjøkkenet

Grønnsakssuppe med pølser | Det glade kjøkken

Kok opp og la småkoke i cirka 12-15 minutter , til grønnsakene er møre tvers gjennom. Potet - 3 stk Gulrot - 2 stk Sellerirot - 1/2 stk Purre - 1/2 stk Kjøttpølser - 400 gram Vann - 1 liter Grønnsaksbuljong - 2 terninger Salt - 1/2 ts Pepper - 1/4 ts Tilbehør Brød
Szechuan Beef

Szechuan Beef

Tilsett deretter hvitvinseddik og hvitvin i wok’en. Idag overrasket min kjære med en fantastisk smakfull fredagsmiddag, Szechuan Beef fra det kinesiske kjøkken
Peanøttgryte fra Vest-Afrika – vegetar

Peanøttgryte fra Vest-Afrika – vegetar

Tilslutt skjærer du opp squashen, – først på langs og så på tvers slik at det blir halvmåner. En kan bruke de grønnsaker en har for hånden i retten, men i det lokale kjøkken er søtpotet og squash typiske ingredienser
Karamellisert skuffkake med kokos.

Karamellisert skuffkake med kokos.

Tidlig opp og lage mat på tv hver dag = drømmejobben min. Denne ble laget på God morgen Norge, Wenche`s kjøkken
Enkel flettepizza

Enkel flettepizza

Jeg synes alltid det er sosialt og artig å lage mat sammen med noen, og vi storkosa oss selvfølgelig på kjøkkenet sammen de dagene hun var her
Kylling tikka masala

Kylling tikka masala

Det er viktigere enn noensinne at vi lærer barna god matvaner både når det gjelder hva vi spiser og hvordan vi behandler våre råvarer
Ekte, heimelaga marengskake

Ekte, heimelaga marengskake

Legg merke til at dette er marengskake som betyr sprø bunn tvers gjennom, og ikkje pavlova som har en seig kjerne
Porchetta – perfekt italiensk ribberull

Porchetta – perfekt italiensk ribberull

Dersom ribba ikkje er ruta opp, lager du snitt gjennom svoren på kryss og tvers, men ikkje så djupt at dei går langt nedi feittet/kjøttet
LASAGNE MED HVIT SAUS AV CREME FRAICHE

LASAGNE MED HVIT SAUS AV CREME FRAICHE

Den er inspirert av en lasagnesaus jeg så Jamie Oliver lage på tv for ei god tid tilbake… Jeg har brukt rødvin i kjøttsausen, men det trenger du ikke om du ikke ønsker det