Jeg brukte kokt ris som jeg blandet med litt sukrin og riseddik, gulrot, avokado, paprika, agurk, noriark, laks, reker, syltet ingefær, soyasaus og wasabi Del noriarkene i fire
Da jeg skulle kokkelere i dag fant jeg ut at det var alt for lenge siden jeg hadde spist ris (poteten og brødskiva har blitt så trygg) så derfor ble den raskt kokt og servert til tunfisksalaten
Tunfisksalat, med salat, agurk, løk, mais, tomat, eple, og pitte litt agurkmix. Og så må jeg bare få med det at jeg er absolutt ingen kostholdsekspert eller noe slikt
Tunfisksalatmed pastaskruer og aubergineskiver. Jeg har blitt flinkere til å dokumentere lunsjene mine, men det er fortsatt ikke så enkelt når jeg spiser veldig enkelt på jobb og ikke har kamera og utstyr med meg på kontoret (det hadde tatt seg ut)
Til lunsj i dag spiste jeg tunfisksalat, for første gang på veldig lenge. Jeg blandet tunfisken med litt grov sennep, karri, eddik, salt og pepper, før jeg blandet røra sammen med litt kokt ris, et eple, brokkoli og cashewnøtter