Kok flere egg i slengen, de holder seg fint opptil en uke og er supre å spise/ha med seg på farten. Mens pastaen koker kan du legge salat i en bolle, finhakke rødløk, åpne tunfiskboksen, fordele over pesto og pinjekjerner
- Ha pastaen i en skål, topp det medtunfisksalaten og eggene. - Kok pastaenmed buljong og litt salt, sil av når det er ferdig og ha oppi litt olivenolje
Hell dette over i et dørslag for å sile vekk alt vann Bland pasta, squash og tunfisk i bollen med dressingen og rør godt inn Tilsett biter av paprika og tomat
Da jeg skulle kokkelere i dag fant jeg ut at det var alt for lenge siden jeg hadde spist ris (poteten og brødskiva har blitt så trygg) så derfor ble den raskt kokt og servert til tunfisksalaten
En tunfisksalat, kanskje. Søstra mi starter uka med friskt mot og grønne erter. Den første dagen velger jeg å starte med en klassiker som er kjent for å være noe av det billigste man kan spise
Tunfisksalatmed sorte bønner og egg. Pastasalatmed ost og grønnsaker. rikelig med finhakket frisk koriander ( kan ev erstattes av kruspersille eller andre urter)