Liker du tunfisk. Jeg var veldig, veldig skeptisk til å smake på tunfisk, det ser jo ikke delikat ut, og lukter heller ikke så veldig fristende, men, ved å steke den litt i panna og krydre det, så smaker det nesten litt
Fritert benmarg fra tunfisk. Mye er sagt og skrevet om Ferran Andria og restauranten El Bulli. Kåret til verdens beste i en årrekke og viden kjent for å dra mat helt til grensen, både med råvarer presentasjon, lukt, tekstur og smak
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Tunfisk med majones og pasta. Klem av overflødig vann av tunfisken, finhakk hvitløk, løk og paprika. Første gang jeg smakte tunfisk fra boks, som faktisk er 2-3 år siden, kunne jeg ikke fordra det (men det var også naturell i en salat). 200g makaroni eller pastaskruer1 boks tunfisk i vann (olje fungerer sikkert også)1 fedd hvitløk1/4 rødløk1/2 paprika80 g majones (1/2 pose type Mills)SaltPepperChilipulverFremgangsmåteKok pastaen i saltet vann, avkjøl. Server eventuelt med en god salat og/eller nystekte baguetter 200g makaroni. 1 boks tunfisk i vann
¤ Visp sammen majonesen med oljen fra tunfiskboksen. ¤ Fordel biter av tunfisken over salaten. 2 skiver brød (du kan gjerne riste dem) eller du kan bruke en baguette. 1 boks tunfisk i olje (du skal også bruke oljen). Olje fra tunfiskboksen, ca 2 - 3 ss. 2 skiver brød (du kan gjerne riste dem) eller du kan bruke en baguette. 1 boks tunfisk i olje (du skal også bruke oljen). Olje fra tunfiskboksen, ca 2 - 3 ss 1 hvitløkfedd, finhakket
Grov baguette med tunfisksalat. avokado (kan evt moses sammen med tunfisken). Jeg spiser som kjent sjelden brød, men rundstykke/baguette med masse korn og frø er veldig godt innimellom
Baguette eller en god loff går godt ved siden av. Det gjorde vi denne dagen ved Schønberger strand ved Østersjøen, og endte opp med deilig røkt villaks fra Alaska, og tunfisk fisket med håndline mellom Indonesia og Filippinene