Trille ut skillingsboller med en gang oppskrifter

Kråkebolle - min nye favorittbolle!

Kråkebolle - min nye favorittbolle!

fem minutter. Smaker det samme som skillingsboller, bare enklere å lage. Dette er oppskriften til min kjære sjef som er kjempe flink med gjærbakst og baking
Hveteboller “ABC”

Hveteboller “ABC”

Deigen er ganske løs i begynnelsen, , men etter hvert som stivelsen (gluten) i melet.  Så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det
Verdens beste boller

Verdens beste boller

Ha deigenut på bakebordet, bruk minimalt med mel til utbakingen. Det blir absolutt veldig gode boller av en sånn fremgangsmåte, men det er ikke alltid man har tid til å la gjæren få jobbe lenge nok, og da bruker jeg heller en tradisjonell måte å lage boller på
Allsidig gjærdeigoppskrift

Allsidig gjærdeigoppskrift

Deigen kan trillesut til boller medengang, du får ca. I stedet for sukker skal man bruke melis, væsken skal kokes opp, og man trenger ikke la deigen heve før man trillerut boller eller hva man nå skal lage
"Kanel i svingene"

"Kanel i svingene"

(Evnt kan du trilledenendehalvdelen til vanlige boller)Rull deretter sammen til en lang pølseform og del den i slanke snurringer, ca tyve stk pr rull
Litt sunnere Vinterboller.

Litt sunnere Vinterboller.

Kjveld ut et rektangel og penslemed litt vann. Med sukker og kanel i svingene blir de alikevel søte. Boller med mindre sukker og smør,
Fastelavensboller med mandelmasse

Fastelavensboller med mandelmasse

Trill utbollene og fyll med mandelmasse. Mandelmassen kan brukes til så mangt, hvorfor ikke prøve å smøre dette i skillingsbollene neste gang du lager det, i stedet for smør, kanel og sukker