Pakk torskerogna inn i matpapir for å hindre at den sprekker under koking. 1 torskerogn. Salt - Til fersk torsk brukes 1/2 dl salt pr liter vann som torsken skal trekkes i. La den trekke i 30-40 min. Kok opp vann i en stor kjele, ha i saltet og legg i torskeskivene, trekkes i 6-8 min. 1 torskerogn
Legg i rogna når vannet koker og la den trekke på kokepunktet i ca. Ved koking av torskerogn er det viktig å huske på at hinnen som omgir rogna er veldig skjør så man må håndtere den med varsomhet
torskerogn,. Sett kjelen tilside, og la fisken trekke 15- 20 minutters tid. Rognen lar du trekke i alufolie en 20 minutters tid, og leveren får småkoke med litt eddik og sjalottløk ca 20 minutter. Leveren renses for de små runde markene, og får trekke i saltet vann med noen dråper eddik i 20 minutter. Så koker du opp vannet igjen, har i fisken, og lar den trekke en 20 minutters tid
Varm opp melken med krydderene til 80°c, la dette trekke i 15 min, kjøles så. 8 torskeskiver, ca, 1 kg 1 middels stor torskelever 1 middels stor torskerogn,. La leveren stå å trekke i 2-3 minutter. varmen, legg i torsken og la skivene trekke i 6 - 10 minutter. 8 torskeskiver, ca, 1 kg 1 middels stor torskelever 1 middels stor torskerogn,
La rognen trekke under lokk i 20-40 minutter. Skyll rognen forsiktig så ikke hinnen går i stykker. Pakk rognen inn i smørpapir eller aluminiumsfolie så den ikke går i stykker under kokingen
Legg i fiskeskivene og la dem trekke til fisken løsner fra beina. Pakk inn rognen i matpapir og la den trekke i lettsaltet vann i 20 minutter. La den trekke i 3-4 minutter. 1 torskerogn, ca 300 g
La leveren trekke hel eller oppskåret i emaljert gryte eller i et syltetøyglass i vannbad. liter, og la torskeskivene (gjerne også hodet) trekke i 5-10 minutter. Rognen skal trekke i 20-40 minutter etter hvor stor den er. La den trekke i 15-20 minutter. 300-500 gram torskerogn