Tradisjonelt tilbehør til rakfisk oppskrifter

Rakfisk, vi prøver to forskjellige

Rakfisk, vi prøver to forskjellige

Serverte dem helt tradisjonelt med rødløk, litt sjalottløk, rørossmør, sæterrømme og mandelpoteter. Og vi prøvde begge to uten tilbehør først
Blinis med godt tilbehør

Blinis med godt tilbehør

Man kan også bruke sild, rakfisk, rå laks, gravet laks eller kveite osv. Blinis er russiske pannekaker som i Russland har blitt ensbetydende med tilbehørtil russisk kaviar
Lefseruller med rakfisk

Lefseruller med rakfisk

Tradisjoneltrakfisktilbehør med andre ord. Egg og pisket rømme var deilig tilbehørtilrakfisken. Rakfisken ble levert av Son Brygge og ideen til denne kombinasjonen fikk jeg av Øystein Bull
Lutefisk 2014

Lutefisk 2014

Tradisjonelt serveres øl og akevitt til lutefisk. det er tilbehøret som er nøkkelen her. Den mektige sødmen fra edelråtne druer, og den spesielle syren i vinen er perfekt til både lutefisk og rakfisk
Når vellagret er mild!

Når vellagret er mild!

Tradisjonelt serveres øl og akevitt tilrakfisk og lutefisk. Som tilbehør her. Den mektige sødmen fra edelråtne druer, og den spesielle syren i vinen er perfekt til både rakfisk og lutefisk

Rakfisk – hva drikker vi til?

Vi bruker også en del tilbehør, som rømme, purre, rødbeter og løk. Ja, hva drikker vi tilrakfisk.  I tillegg trenger du også bra syre for å løse opp i fettstoffene i fisken

Rakfisk

Tradisjonelttilbehørtilrakfisken er mandelpoteter fra Sjåk, lefse/flatbrød, smør/rømme, løk/purre

Rakfisk

Tradisjonelttilbehørtilrakfisken er mandelpoteter eller ringerikspoteter,. Tilbehøret varierer fra familie til familie og fra distrikt til distrikt

Så var det rakfisk igjen da!

Med tradisjonelttilbehør. Tradisjonelt serveres øl og akevitt tilrakfisk og lutefisk. Men meningene om tilberedning og servering er allikevel like mange som det er rakfiskspisere
Jul - Romjul & Nyttårsmeny 2013 ༺♥

Jul - Romjul & Nyttårsmeny 2013 ༺♥

Kan serveres tradisjonelt med kokt torsk, kokte poteter,. ribbe og tilbehør føler. Endelig er det lov til å smake på årets julesild til
Tid for lutefisk igjen!

Tid for lutefisk igjen!

Tradisjonelt serveres øl og akevitt til lutefisk. det er tilbehøret som er nøkkelen her. Den mektige sødmen fra edelråtne druer, og den spesielle syren i vinen er perfekt til både rakfisk og lutefisk