En helt magisk kombinasjon er hvit asparges med egg ogtrøfler - til en helt spesiell anledning. Hvit asparges har en delikat smak, med en fin balanse mellom bitterhet og sødme
Så var det tid for herskapelig møte i Mat- og Vinklubben Smak igjen. Og til de musserende dråpene kom noen smakfulle munnfuller på bordet, ett fat crostini med småtomater, basilicum, hvitløk og olivenolje og ett fat crostini med hjemmelaget pesto og med auberginepuré og pistasjnøtter
Vi kokte pasta skar pølsen i tynne skiverkokte aspargesen i en panne, la de slik at de dekket bunnet og hadde vann til det så vidt dekket grønnsakene og en god spiseskje smør og lot dette koke opp på høy varme, vannet damper fort bort og så skrur jeg ned varmen og lar aspargesen godgjøre seg i smøret som ligger igjen i pannen
- om ovnsbakt risotto, risdyrking og Dolce & Gabbana. Asparges, steinsopp, jordskokk, blåskjell, reker, skinke, kylling, trøffel, safran er noen av de meste brukte tilsetningstoffene
Fjell,villsvin, trøfler, vinmarker, olivenlunder og lavendel. Der skal vi slikke livgivende solstråler, spise superfriske asparges, handle gode oster og vårens første jordbær på lokale markeder