Idag blir det oppskrift på spansktortilla, eller omelett hvis du vil. Den originale tortillaen inneholder bare egg, poteter, olivenolje og salt, men jeg liker den best med litt mer smak
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Stek med middels varme, til omeletten er nesten stivnet. Snu omeletten ved å hvelve den over på en tallerken, eller et lokk, og la den så skli forsiktig ned i panna igjen
(Spanskpotetomelett til fire personar). Kødder du med paellaen eller potetomeletten, er du i trøbbel. Men her kan du lære å lage ein bortimot perfekt tortilla española
Hell blandingen, som nå har en grøtaktig konsistens, i pannen og stek det som en omelett. Legg stekepannen oppned på tallerkenen og snu begge to, slik at tortillaen havner med bunnen opp i stekepannen
Spansktortilla er en slags tykk omelett, som har likhetstrekk med vår hjemlige bondeomelett. Spansktortilla har ingenting med de tørre tacolefsene som man får kjøpt i butikken å gjøre