Torskerogn oppskrifter

Torskerogn

Torskerogn

Jeg elsker torskerogn. Det høres kanskje rart ut, men jeg har mange gode barndomsminner knyttet til smaken av lettsaltet kokt torskerogn
Fersk torsk og stekt torskerogn

Fersk torsk og stekt torskerogn

Pakk torskerogna inn i matpapir for å hindre at den sprekker under koking. 1 torskerogn. 1 torskerogn. Enkelte ting lager jeg aldri selv, ikke fordi jeg ikke liker det, men jeg glemmer rett og slett hvor godt det er
Rogn og koking av torskerogn.

Rogn og koking av torskerogn.

Ved koking av torskerogn er det viktig å huske på at hinnen som omgir rogna er veldig skjør så man må håndtere den med varsomhet
Hjemmelaget kaviar

Hjemmelaget kaviar

Nå får du kjøpe fersk torskerogn i butikken, og da er det på tide å lage kaviar. 1 kg torskerogn avrundet til nærmeste hele rognpose. 1 kg torskerogn
Hjemmelaget sukkerfri Kaviar

Hjemmelaget sukkerfri Kaviar

Vi er i sesongen for å få tak i rykende fersk torskerogn, og det bør du utnytte. Torskerogn og kaviar inneholder nemlig enumettede fettsyrer og omega-3-fettsyrer. 1 kg torskerogn. Torskerognen skrapes ut av skinnet og røres  sammen med 2 ss salt. 1 kg torskerogn

Skrei

8 torskeskiver, ca, 1 kg 1 middels stor torskelever 1 middels stor torskerogn,. 8 torskeskiver, ca, 1 kg 1 middels stor torskelever 1 middels stor torskerogn,

Sprøstekte torsketunger

Beregn 3-4 torsketunger pr person, avhengig av størrelse og ca 100 g fersk torskerogn pr person. Remulade

Rogn

Nei, vi snakker ikke russisk kaviar eller torskerogn. dette er mer eksotisk enn som så. Det eneste du skal gjøre er å komme deg ut på tur en fin høstdag, slik som idag, - og du

Jod i mat

torskerogn. Rå torskerogn. Jod i mat 09. 03. 2018 kl. 09. 04 i. Mat og helse 2 kommentarer. Nå er jeg kraftig lei av den propagandaen som meieriene har lov å komme og som at på til er offentlig godkjent om at melkeprodukter er en god jod kilde

Kokt torskerogn

Skyll rognen forsiktig så ikke hinnen går i stykker. Pakk rognen inn i smørpapir eller aluminiumsfolie så den ikke går i stykker under kokingen

Torskerogn i form

Skjær torskerognen i skiver som legges lagvis med tomatskiver og dill i ildfast form. Hell eggeblandingen over torskerognen

Panert torskerogn

Skjær torskerognen i skiver. Dypp torskerognen i egg og deretter i brød. Legg torskerognen opp på fat. Pisk egget lett sammen