Torskerogn som pålegg oppskrifter

Rogn og koking av torskerogn.

Rogn og koking av torskerogn.

Man kan også avkjøle den å bruke sompålegg. Ved koking av torskerogn er det viktig å huske på at hinnen som omgir rogna er veldig skjør så man må håndtere den med varsomhet
Hjemmelaget sukkerfri Kaviar

Hjemmelaget sukkerfri Kaviar

Vi er i sesongen for å få tak i rykende fersk torskerogn, og det bør du utnytte. Du kan nemlig lage hjemmelaget kaviar som er mye sunnere – og ikke minst ferskere enn den du får i butikken

Kokt torskerogn

Brukes også oppskåret i skiver sompålegg. Skyll rognen forsiktig så ikke hinnen går i stykker. Pakk rognen inn i smørpapir eller aluminiumsfolie så den ikke går i stykker under kokingen

Torskerognkaviar

Kaviaren brukes sompålegg. Kokt torskerogn renses for skinn og røres glatt. Tilsett smeltet smør og kremfløte til kaviaren blir smørbar

Kaviar

Som dere ser er jeg fan av pålegg fremfor brød. Her hjemme får jeg høre at jeg sløser når pålegget forsvinner så fort