Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Ovnsbakt torsk med søtpotet og spekeskinke. Torsk og steinbit er to favoritter hos meg, og begge fortjener litt ekstra godt tilbehør – både for smakens skyld, men også for å holde deg mett lengre
En fin måte å servere torsk på er å bake torsken i ovnen, den blir saftig og får en fin mild smak. Sammen med rustikke poteter, pestotopping og et dryss av bacon, smakte denne retten fantastisk godt, og ikke minst veldig lettvint
Denne gangen lagde eg eit nytt tilbehør til ovnsbakt torsk som blei en fantastisk god kombinasjon. Ovnsbakt torsk med glaserte gulerøtter og søtpoteter -
Det hadde gjort seg med en feittkilde på tallerken da torsk er veldig magert, både pinjekjerner, pesto, bacon og avokado/guacamole er mine favoritter som eg synes er godt til kvit fisk
Baconsurrettorsk med pesto og svart quinoa. ♥ Smør pesto over torskestykkene og surr de i bacon. 500 g torsk. 6-8 baconskiver. 2 ss pesto. Legg i en ildfast form og bak i ovnen (gjerne grillfunksjonen mot slutten for ekstra sprøtt bacon) på 200 grader i 15 min. 500 g torsk. 6-8 baconskiver. 2 ss pesto
Passer ypperlig over laks, torsk, svin, kyllngfilet som skal ovnsbakes eller steikast. Passer veldig godt til skinke, ost, spekeskinke, bacon, røkt laks, egg - både på knekkebrød, brød eller lomper