Torsk nykål oppskrifter

Torsk med reker og nykål

Torsk med reker og nykål

Torsk er en fisk med nøytral smak, og er enkel å tilsette de smaker du liker aller best. Nykål er også i sesong, og dette er en av mine favoritt grønnsaker
Torsk i form med godt følge

Torsk i form med godt følge

Linsene kan gjerne byttes ut med poteter, og når nykålen er i sesong kan den med godt. 2 store auberginer - skjæres i grove terninger ( kan erstattes med 1 stk nykål ). 600 - 1000 g torskefilet. 2 store auberginer - skjæres i grove terninger ( kan erstattes med 1 stk nykål ). 600 - 1000 g torskefilet
Ovnsbakt torsk med reker og soyasmør !

Ovnsbakt torsk med reker og soyasmør !

reker, nykål, soyasaus og koriander. Skjær torsken i serveringsstykker. Nykål/Sommerkål. Tørk torskestykkene og legg dem på ett stekebrett med bakepapir
Ukemeny - Uke 51 - 2015 ♫

Ukemeny - Uke 51 - 2015 ♫

Ovnsbakt torsk med rød pesto. Bøffene er servert med smakfull soyasmør med løk og nykål. Nykål er ikke i sesong nå, så bytt den ut med spisskål, som er veldig lik nykålen i smak og konsistens, får du ikke tak i spisskål kan du bruke vanlig hodekål eller kinakål
Torsk med knall tilbehør.

Torsk med knall tilbehør.

Når baconet begynner å bli passe sprøtt så hiver jeg oppi en passe mengde finstrimlet nykål og freser det litt til det ramler lit sammen men fremdeles er litt crispy
Se torsken!

Se torsken!

Server gjerne med nypoteter og nykål. En diger torsk. Heldigvis hadde jeg planene klare, en reprise på en rett jeg laget på frossentorsk uken før

Kaldrøkt torsk

½ finsnittet nykål, sommerkål. 600 g torskefilet uten skinn og ben. Taste of Oslo. Oppskriftene er ved Terje Ness, restaurant Oro

Stekt / grillet torsk

½ finsnittet nykål/sommerkål. 700 torskefilet, laks/ ørret eller annen hvit fisk kan også brukes. Dryss salt på fiskefiletene
Lakris!

Lakris!

Torsk Sous Vide med gulrotpurré og asparges i spekeskinke. Kalv ytrefilet Sous Vide med potetmos, nykål, gulrot og reddik
3-retter med familie og venner

3-retter med familie og venner

Torsk Sous Vide med gulrotpurré og asparges i spekeskinke. Kalv ytrefilet Sous Vide med potetmos, nykål, gulrot og reddik
Bruno Rocca Langhe Charonnay Cadet 2007

Bruno Rocca Langhe Charonnay Cadet 2007

Torsk Sous Vide med gulrotpurré og asparges i spekeskinke. Kalv ytrefilet Sous Vide med potetmos, nykål, gulrot og reddik
Elio Grasso Gavarini Vendemmia 1990

Elio Grasso Gavarini Vendemmia 1990

Torsk Sous Vide med gulrotpurré og asparges i spekeskinke. Kalv ytrefilet Sous Vide med potetmos, nykål, gulrot og reddik

Battenfeld-Spanier Riesling 2007

Torsk Sous Vide med gulrotpurré og asparges i spekeskinke. Kalv ytrefilet Sous Vide med potetmos, nykål, gulrot og reddik

Negro Roero Arneis "Serra Lupini" 2009

Torsk Sous Vide med gulrotpurré og asparges i spekeskinke. Kalv ytrefilet Sous Vide med potetmos, nykål, gulrot og reddik