Torskeloins pensles med pesto, enten rød eller grønn, og pakkes inn i parmaskinke. Du vender spinaten i olivenolje med sjalottløk og hvitløk, og tilsetter en pose potetmos
)Torskefilet eller annen hvit fiskDillGressløkRødløkHvitløkFrisk chilisalt og pepperSpekeskinkeSitronDet kommer veldig an på hvor store fileter du får tak og hvor mange som skal spise
Jeg serverte torskenmed ovnsstekte potetbåter, salat og en frisk limedressing. Torsken blir veldig saftig av å bli tilberedt på denne måten, og den tar til seg både salt og smak fra spekeskinken
Torsk i seg selv kan være noe smakløst, men med gode smaker som spekeskinke, salt og pepper, sitronsaft og en god potetmos, blir torsk forvandlet til et luksusmåltid
Ovnsbakt torskmed glaserte gulerøtter og søtpoteter -. Denne gangen lagde eg eit nytt tilbehør til ovnsbakt torsk som blei en fantastisk god kombinasjon
Del torsken i porsjonsstykker og krydre med pepper og litt salt. Dette er blant mine største favoritt blant alle de forskjellige torsk- og skreirettene jeg har laget
-) Torsk smaker utrolig godt sammen med noe salt, som f. Mye av grunnen er nok at jeg er født og oppvokst med havet som nærmeste nabo, hvor fiske var en populær fritidssyssel gjennom hele oppveksten