) Men den er også en smaksfavoritt både som lunsj og middag, Det er sjelden en hel uke går uten at jeg har denne til middag, Torsk i Sitron er og blir en all time favoritt for min del
Her har du en god rett som du kan spise hver eneste uke året gjennom med god samvittighet. Press en halv sitron over maten i kjelen mot sluten av steketiden
Dette er en torskerettmed ren smak av sitron og timian. Ved å la sitronbåtene steke med fisken i ovnen vil derfor smaken av sitron komme tydeligere frem
550 g torskefilet stekes i godt smør og krydres medsitronpepper. 1 ss saft fra sitron. 550 g torskefilet stekes i godt smør og krydres medsitronpepper. 1 ss saft fra sitron
Noen dråper presset sitron. Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Jeg bakte torskefileten i ovnen sammen med en skvis sitron, litt salt pepper, smør, persille og vårløk og serverte smakfull ertepurè og sprøstekt bacon til
Sitron. Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Press sitronsaft over torskestykkene og smør på pesto. Server ovnsbakt torskmed ris ved siden av. Skjær torskefilet i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper