Dette er en rask fiskegrateng med ratatoui i bunnen, torskefiletmed tomatpesto og scampi på topp. Lag tomatpesto ved å kjøre hvitløk, chili, pinjekjerner, parmesan og soltørkede tomater med oljen fra glasset i en mixer
Når suppen har kokt opp har man i oppdelt torskestykker og smaker suppen til. Bruker du ferdigkokte scampi er saken grei og da venter du med å ha de i pannen til suppen begynner å bli ferdig
Legg på torskefilet og scampi. Torsk er lett gjenkjennelig med sin lange kropp, stort hode og skjegg. Torsken kan stekes, kokes, grilles og som jeg har gjort i dag, bakt i bakepapir i stekeovn
Det går fint å erstatte torskenmed ferdigstekt kylling- eller svinekjøtt i strimler. Torsk i stykker, sjøkreps og nudler gjør suppen til et komplett måltid
Torsk en papillote. Bland forsiktig inn kokosmelk, tomater samt saften og skallet fra en sitronTilsett scampi og la de surre med i et par minutter til de er ferdige
Laks, ørret, scampi, torsk og anna kvit fisk i spennande smakskombinasjoner og forskjellig tilbehør. Rart med det, men det eg spiser oftest og aller mest, havner sjeldnere på bloggen
Torskefilet i kokosmelk med squash. Kokoskarri medScampi og Grønnsaker. Sesambakt Ørretfile med nudler. Steikt torskmed bakte tomater og ovnssteikte poteter
Ovnsbakt torskefiletmed reker og dill. Ovnsbakt torsk. Kremet blomkålsuppe medscampi. Lag dobbelt porsjon med kjøttsaus, den andre porsjonen skal du bruke i middagen på torsdag