Torsk med fennikel og chili oppskrifter

Torskesuppe med fennikel

Kok opp vin, fløte, løk, chiliog fiskekraft i en kjele. Enkel potet og purreløksuppe med nystekte torskebiter
Torskegryte med fennikel og eple

Torskegryte med fennikel og eple

Knus fennikkelfrøene i en mortel og tilsett de i gryten sammen med gurkemeie ogchili. Du kan gjøre gryten så "hot" du vil ved å tilsette mere chili
Misobakt torskeloin

Misobakt torskeloin

Jeg tror at denne oppskriften kan brukes på alle typer hvit fisk, jeg har tenkt å prøve med lange neste gang
SIST DENNE FISKESUPPA STO PÅ BORDET VÅRT

SIST DENNE FISKESUPPA STO PÅ BORDET VÅRT

Sent i januar, med et smakspanel som ikke takker nei til litt hot mat og mellom oss sagt, til ogmed av og til trenger å fyres litt, så ble det den sterke varianten hos oss denne gangen
Tomatisert fiskesuppe

Tomatisert fiskesuppe

Suppe får jeg aldri nok av og her får dere oppskrift på en enkel og god suppe medtorsk. Smak til med krydder
Rask og fargerik grønnsakswok med kylling og grønn curry

Rask og fargerik grønnsakswok med kylling og grønn curry

Denne oppskriften er basert på rester fra denne middagen, nemlig torsk i grønn curry. Woken er god alene, eller du kan servere med for eksempel blomkålris, sesamwoket fennikel (se nederst i denne oppskriften), lavkarbopasta eller brun ris

Kaldrøkt torsk

Bruker du vaniljestang, del den i to og åpne hver del på langs med en skarp kniv. Ta ut frøene ved å skrape ut med en teskje
Ny yndlings Bacalao.

Ny yndlings Bacalao.

Klippfisk er saltet og tørket fisk, som helst produseres av torsk, men hyse, lange, brosme eller sei kan også brukes
TID FOR EN FISKEMIDDAG?

TID FOR EN FISKEMIDDAG?

Salt torskenmed maldonsalt. Jeg slo opp i den største kokeboka av dem alle, Google, så søkte jeg på torskog Hellstrøm
Rask Fiskegryte

Rask Fiskegryte

God fiskegryte medtorsk, masse grønnsaker og en nydelig saus. Jeg pleier noen ganger å bytte ut brokkoli med enten fennikel eller aspargis
Jukse-bacalao

Jukse-bacalao

Min jukse-versjon inneholder fersk torskefilet, rett og slett fordi jeg fikk så spontant lyst på bacalao