Kutt torsken i porsjonsstykker og legg dem over spinaten. Server gjerne med nykokt ris. 11 pakke Torskefilet. 1300 g Cherrytomater. Trinn 2 Tilsett vasket spinat og la den surre på medium varme til spinaten faller sammen. Trinn 3 Krydre med salt og nykvernet pepper og press over litt sitron. 25 minutt er - til torsken fl aker seg
Feltsalat og cherrytomater som tilbehør. Torskmed sprø skinke og honningsaus. Torsk innpakket i skinkeskiver er en spennende rett fra et av de siste utgavene av COCINA FÁCIL
Retten ble i tillegg servert med potetmos og ovnsbakte cherrytomater og smakte nydelig. Jeg synes det er viktig å spise fisken når den er i sesong, og nå er det jo tid for torsk igjen
Kok opp vann, og kok grønnsakene, med unntak av tomatene, i to minutter. Hell av vannet, og legg grønnsakene og cherrytomatene over i en smurt ildfast form
Røkt torsk er jo godt, og når jeg fant en pakke på Coop-en på utgående dato, som jeg jo agiterer for at vi må ta i bruk – og det var en av de fineste sommerkveldene i år – hvorfor ikke prøve å lage en spennede rett i stekeplata i WeberQ-grillen
Torsk er lett gjenkjennelig med sin lange kropp, stort hode og skjegg. Torsken kan stekes, kokes, grilles og som jeg har gjort i dag, bakt i bakepapir i stekeovn
Jeg steikte Cherrytomater og det blir som en saus når det har fått vært på pannen en stund. Jeg brukte frossen torskefilet som jeg hadde tatt ut før jeg gikk på jobb