Tilbered fisken som anvist på pakken Kutt opp mango, avokado, tomat og basilikum Bland godt og server Det er helt klart ikke siste gang vi spiser dette til middag
Torsk med mangosalat, søtpotetfries og peanøttsaus. Jeg ville prøve en ny vri med den litt smakløse hverdagstorsken her om dagen, og håper jeg kan inspirere dere til det samme
Torsk med mascarpone i folie. I denne bringebær og mango smoothien har jeg hatt over friske bringebær, kokkosmasse og grovhakkede mandler – en god start på dagen
mango og pasjonsfrukt til topping (eller annen frukt/bær etter ønske). Torsk med flambert peppersaus. Før servering toppes panna cottaen most mango og pasjonsfrukt (eller annet etter ønske)
Jeg var på en butikk som selger fersk fisk -så da kjøpte jeg med litt torsk også. Fikk også veldig lyst på frisk mangosalat, den som alle lager og jordbærsalsa
Torsk med bacon og pannestekte poteter. Kremet mangosorbet. ♥ Ha fryste mangoterninger i en bolle sammen med vaniljeprotein og glovarmt vann – rør litt før du bruker stavmikser og gjør det halvveis most
Jeg valgte torsk fordi det var den eneste filéten de hadde i fiskedisken denne dagen. Mangosalsa. 6-700 gram hvit fiskefilét av torsk, sei. 1 mango i terninger. Serveres med en dressing av creme fraishe og yoghurt naturell som smakes til med urter og krydder 6-700 gram hvit fiskefilét av torsk, sei
Får du ikke tak i brosme, passer torsk også veldig bra. Ett annet tips er at nå er det billig å kjøpe pakistanske mangoer, så kjøp en kasse nå og lag en god mangochutney som du kan hermetisere for å ha hele vinteren