Bildene nedenfor visermiddag med selvfiskettorsk, servert med kokte grønnsaker og hollandaisesaus. Lettsaltet torsk er ikke noen billigmiddag, og du verden hvor godt det smaker
Dette gjelder ikke alle fiskeslag, men torsk er glimrende å benytte i farser (godt bindevev). Hjemmelaget fiskebollerihvitsaus/ karrisaus er en rett jeg husker godt fra barndommen
Du trenger selvfølgeligikke å bruke havabbor til denne retten – det eller meste av hvitfisk burde fungere bra, for eksempel en flat fisk eller til og med torsk eller kveite
Hvitsaus av smør, mel og melk som tilbehør. Skjær torskimindre stykker og stek ilitt smør, ha over fibersirup, soyasaus, finhakketchili, salt og pepper
Hvitsaus. Sausen bør være litt tykkere enn vaniljesaus. Dette er god middag, det. Hvitsaus/bechamelsaus. Hell sauseni kjelen med grønnsakene og hold varmt
Kok hvitsaus. Etter sistespeing kan sausen godt koke et par minutter. Rør godt og la sausen koke opp. Bland ifisk og makaroni før du rører inn de stivpiskedeeggehvitene