Jeg bakte torskefileten i ovnen sammen med en skvis sitron, litt salt pepper, smør, persille og vårløk og serverte smakfull ertepurè og sprøstekt bacon til
Torsk med sprøstekt bacon, pinjekjerner og ertemos 2016-11-29 18. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 500 g hvit fisk 1 pakke bacon 200 g fryste erter 1 brokkoli 2 ss philadelphiaost 2 ss pinjekjerner 4-5 cherrytomater. Fremgangsmåte Legg torsk i én ildfast form og baconskiver i en annen, stek i ovnen på 180 grader i 16-17 min. Kok brokkoli og fryste erter i 5 minutter og mos sammen med philadelphiaost med en stavmikser eller i blender. 500 g hvit fisk 1 pakke bacon 200 g fryste erter 1 brokkoli 2 ss philadelphiaost 2 ss pinjekjerner
Ha en pose grønne erter oppi løkblandingen og la det surre med. Server torsken på en seng av ertepure og dryss sprøstekt bacon over fisken, med kokt fennikel, stekte tomater og kokte poteter ved siden av
Nå fikk jeg altså lyst tl å prøve lettsaltet torsk igjen. Tidligere har jeg spist den med hvit saus og gulrotstuing, nå ville jeg prøve med ertestuing og bacon i tillegg til sausen
Ha potetpurre i ei dyp skål, legg torsken oppå og dander med gulrøtter, erter og tomatpesto. Torsken. Jeg ser at baconet kunne fått litt mer farge på min rett
Ha potetpurre i ei dyp skål, legg torsken oppå og dander med gulrøtter, erter og tomatpesto. Torsken. Jeg ser at baconet kunne fått litt mer farge på min rett
eks bacon eller spekeskinke. Spekeskinkesurret torsk m/ertestuing og båter av søtpotet. Likevel var jeg lenge lite begeistret for torsk, da jeg syntes denne fisken smakte så utrolig kjedelig
Stek baconet og ta det over på en skål. Jeg er så glad for at det er torsketid igjen. Så kjære lesere, dere må være forberedt på en del torskeoppskrifter fremover
Stek torskefileetene i stekpanne sammen med baconet på middels varme. Salte og pepre torsken. Når løken er myk (ikke brun) hell i erter, buljongterning og vann så det dekker