Torsk creme fraiche dill oppskrifter

Torsk med Dill og Fløtesaus

Torsk med Dill og Fløtesaus

Ha fløte, cremefraiche, sitronsaft, dill og kvitlauk i ein kasserolle. Når blandinga koker har du oppi torsken
Ovnsbakt torskefilet med reker og dill !

Ovnsbakt torskefilet med reker og dill !

Skjær torskefilet i serveringsstykker, fjern skinnet og krydre med salt og pepper. Frisk dill. Legg i torskestykkene i en smurt ildfast form, og dryss over sjalottløk og purre

Kremet pasta med torsk og bacon

Tilsett dill, strø litt salt og pepper over, rør rundt og smak. Kremet pasta med torsk og bacon er en kraftig fiskemiddag
Kremet fiskesuppe på 1-2-3

Kremet fiskesuppe på 1-2-3

Siler unna torsk og reker, helt greit, men spiser altså laksen. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 liter buljong eller fiskekraft 300 g (1 boks) cremefraiche 1 purreløk 1 hvitløksfedd 2 ss smør 1 gulrot 400 g torsk 200 g laks 100 g reker (jeg brukte store, ferdigpillede, men bruk helst ferske) 1-2 ts tørket dill (eller fersk) salt og pepper etter smak en skvis sitron. Skjær torsk og laks i mindre terninger og ha oppi, la fisken trekke i 2-5 minutter avhengig av størrelse. ) Jeg sitter nærmest og holder pusten, tør nesten ikke å se på han i frykt for at han skal slutte 1 liter buljong eller fiskekraft 300 g (1 boks) cremefraiche 1 purreløk 1 hvitløksfedd 2 ss smør 1 gulrot 400 g torsk 200 g laks 100 g reker (jeg brukte store, ferdigpillede, men bruk helst ferske) 1-2 ts tørket dill (eller fersk) salt og pepper etter smak en skvis sitron
Fiskepakke fisk en Papillote

Fiskepakke fisk en Papillote

Pastaen vendes inn med god olivenolje og hakket dill eller persille. 4 torskefilet á ca 200 gr2 gulrot1 purre1 beger cherrytomaterSmør4 dl fiskekraft1 dl hvitvinOlivenoljeSitronFrisk dill og persilleSalt og pepperBakepapir/aluminiumsfoliePoteter eller pasta. Kutt grønnsakene i tynne strimlerLegg torsken på et ark bakepapir og krydre med salt og pepperLegg en klatt smør ovenpå sammen med grønnsakeneTilsett en skvis sitron og ca en dl kraft og eventuelt en skvett hvitvin i hver pakkeLukk pakken godt igjen med hyssingSett pakkene i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter (til fisken er gjennomstekt)Servér med for eksempel saltkokte poteter eller kok pasta eller ris. Du kan like enkelt lage denne retten i aluminiumsfolie og jeg pleier å ha 2-3 ss rømme eller cremefraiche i pakken også. 4 torskefilet á ca 200 gr
Havets skattekiste på grillen ♫

Havets skattekiste på grillen ♫

Fjern skinn og bein på torsk og laks og skjær dem i litt store biter. Crème Fraiche Lett (tilsettes etter fisken er ferdig stekt)
Selleri og eplesalat

Selleri og eplesalat

Vi spiste denne salaten til karbonader i dag, men er like god som tilbehør til stekt torsk, egntlig er denne enkle salaten god til det meste
Fiskesuppe med blåskjell ♥

Fiskesuppe med blåskjell ♥

Torsk og laks er ett godt alternativ. Frisk dill. Før servering varmer du opp suppen og tilsetter torsk og laks i terninger
Laksepanne uten pose

Laksepanne uten pose

Chili-bakt torsk med sitronsmørTest. Tilsett Crème Fraiche og rør det ut. 2 ss Crème Fraiche. 2 ts finhakket dill. 2 ss Crème Fraiche. 2 ts finhakket dill
Kremet torsk

Kremet torsk

Hakk dill og bland med crème fraîche, pepperrot og litt salt. Til denne oppskriften på kremet torsk trenger du en ildfast form
Torsk med hot tomatsaus

Torsk med hot tomatsaus

Kokte rotgrønnsaker og dillkrem må du ha til. Det smaker godt til den milde torsken. Dillkrem. Dillkremen. ¤ Hakk dillen

Torsk

Finhakk dill (uten stilker) og bland med ekstra lett creme. fraiche, smak til med sitron , salt og sukker