Tors fiskesuppe oppskrifter

Kremet fiskesuppe på 1-2-3

Kremet fiskesuppe på 1-2-3

Siler unna torsk og reker, helt greit, men spiser altså laksen. Kremet fiskesuppe 2016-11-22 12. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 liter buljong eller fiskekraft 300 g (1 boks) creme fraiche 1 purreløk 1 hvitløksfedd 2 ss smør 1 gulrot 400 g torsk 200 g laks 100 g reker (jeg brukte store, ferdigpillede, men bruk helst ferske) 1-2 ts tørket dill (eller fersk) salt og pepper etter smak en skvis sitron. Skjær torsk og laks i mindre terninger og ha oppi, la fisken trekke i 2-5 minutter avhengig av størrelse. ) Jeg sitter nærmest og holder pusten, tør nesten ikke å se på han i frykt for at han skal slutte 1 liter buljong eller fiskekraft 300 g (1 boks) creme fraiche 1 purreløk 1 hvitløksfedd 2 ss smør 1 gulrot 400 g torsk 200 g laks 100 g reker (jeg brukte store, ferdigpillede, men bruk helst ferske) 1-2 ts tørket dill (eller fersk) salt og pepper etter smak en skvis sitron
Mine beste kokebøker

Mine beste kokebøker

Fantastiske desserter, og retter med kalvebrissel, torsk og hummer med urter og sauser ukjente for oss, trøfler og kokte egg som moses før de brukes osv
Min fredagsfiskesuppe!

Min fredagsfiskesuppe!

Dette er min enkle og kjempegode fiskesuppe som jeg ofte lager på fredager. Har du ikke laget fiskesuppe fra bunnen før
Sommerens fiskesuppe

Sommerens fiskesuppe

Sommertid er skalldyrtid – blåskjell og reker i det minste. …selv om skalldyr er best om vinteren, så er dette mat som vi gjerne forbinder med terrassekos og hvitvin i sommerhalvåret
Innlandsfisk, ikke bra nok for oss?

Innlandsfisk, ikke bra nok for oss?

Og ypperlig til fiskesupper. Er ikke fisken på bildet bra nok for oss. Hvorfor utnyttes ikke fiskeressursene i innlandssjøene våre bedre
Et knippe gode viner

Et knippe gode viner

Den har også en fin fedme på smak som gjør at jeg ville ha drukket den til chowder med mais eller fiskesuppe med uer, og da temperert til 14-15º C

Litt mer om krydder

Skånsk sennepssaus med brun sennep, smeltet smør og melkesaus er en delikatesse til lutefisk, kokt torsk og grønnsaksretter