Som topping på disse Cupcakes så brukte jeg Whipped Vanilla Bean Frosting farget i pastellfarge, men istedenfor vanilje-frø så brukte jeg vanilje extract
Som topping ble det Angel Feather Icing og litt kanel & sukker på noen. Inspirasjon til å lage disse cupcakes kom da jeg besøkte den fantastiske butikken ” My cinnamon Girl “, som ligger i Stavanger & i Oslo
Om du heller liker dem med mindre topping kan du for eksempel halvvere ingrediensene i frostingen. Derfor tenkte jeg å dele oppskriften med dere nå, så har dere god tid til å handle inn ingredienser og kanskje prøve dere på oppskriften en gang og to før nasjonaldagen
Grønne urter eller vårløk tiltopping (valgfritt). dette er Diet Free Zone, så til de grader. Det har ingen hensikt å forsøke å tenke på hvor mange kalorier disse syndebukkene her innholder en gang, bare tanken sender deg inn i bunnløs sorg
Så jeg lagde cupcakes med topping som skulle forestille et juletre, siden vi skulle på juletrefest. Kjempe gøy med mange barn og stort juletre og tilslutt kom nissen på besøk
Fyll og topping. Bland risengrynsgrøt med smøret til blandingen er jevn. Så veldig originalt er det kanskje ikke siden jeg allerede har laget Riskake for mange år side, og både Rislapper og Grøtvafler er populære oppskrifter her på bloggen
Cupcakesene kan oppbevares et par dager i kjøleskap og kan fryses uten fyll og topping. Vi blir borte i en uke og ser frem tilmange fine soldager og gode opplevelser
Lemon Curd topping. Jeg reiser til Norge igjen med Trude for Cupcake kurs i Moss & Sarpsborg, gleder meg å hilse på dere som kommer på kurs idag og imorn
Dette skal du bruke som topping. Det er alltid spennende å servere noe nytt som dessert til gjestene. Jeg syns det er både gøy og nervepirrende å servere noe som er nytt og som ikke mange har prøvd