Dersom du vil ha en pizzasaus så legg et tynt lag utover deigen, alternativt et lag tomatpuré. Topping1 fedd hvitløk1 pk spinat1 løk1 dl pizzasaus/tomatpuré alt. 1 dl pizzasaus/tomatpuré alt
Smør dem med tomatpurè (eventuelt hjemmelaget tomatsaus/pizzasaus) og topp med akkurat det du vil. Mange har kastet seg på "kutt-ut-alt-glutenmel"-bølgen, og lager pizzabunner av alt fra tunfisk til blomkål, kokosmel og egg
Jeg gjorde det enkelt og blandet 2 ss tomatpure og litt vann til pizzasaus. Endelig en ny oppskrift. Siden det ser ut til at jeg tåler upasteurisert ost og smør til tross for melkeprotein-intoleranse, så måtte jeg bare teste ut en ny type pizzabunn
Se link til oppskrift nederst på siden Pizzasaus Pepperoni Kjøttdeig - legges rå på toppen i små biter Parmesan skinke Ha på det du vil men husk at less is more
4 ss tomatpure. 8 stk sherrytomater. 2 dl pizzasaus (se f. 1. Sett stekeovnen på 225 °C. 2. Trill den ferdige pizzadeigen ut og legg den på stekeplate med bakepapiret under