Stekeovn 250 grader i 6-7 minutter eller mer til osten er smeltet og ytterkantene er gyldne. 2 dl basilikumpesto, gjerne kjøpt, på glass eller du har hjemmelaget. 4 tomater i tynne skiver. 4-5 dl finrevet parmesanost. 2 dl basilikumpesto, gjerne kjøpt, på glass eller du har hjemmelaget. 4 tomater i tynne skiver. 4-5 dl finrevet parmesanost
Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
La tomatene stå i ovnen over natten eller en hel dag uten å åpne døren. Istedet for å kjøpe soltørkede tomater, ville jeg prøve å lage månetørkede tomater
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Tilsett tomater i skiver. Lag pestosaus. Ta pannen fra varmen og tilsett pestoen. Bland 150 g olje, rucolasalat, hvitløk, pinjekjerner, parmesanost, salt og pepper i hurtigmikseren