Tomat og mozzarella forrett oppskrifter

TOMAT OG MOZZARELLA SALAT

TOMAT OG MOZZARELLA SALAT

Hvis retten skal være en antipasto (forrett) kan du gjerne legge den på porsjonsfat. Denne tomatogmozzarella salaten kalles gjerne «tre colori» Dette fordi den representerer de italienske fargene grønt (basilikum), rødt (tomater) oghvitt(mozzarella)
Mozzarella og tomatsalat

Mozzarella og tomatsalat

#mozzarella #tomat #rødløk #basilikum #tapas #forrett. Passer godt til forrettog på tapasbordet. Skjær tomat, løk ogmozzarella i skiver
Marinerte mozzarella

Marinerte mozzarella

Server med spekemat, tapas eller bare sammen med ristet brød og noen gode tomater. Det er en grei og morsom forrett å lage, og den imponerer virkelig
Tomat- og mozzarella salat med tomatvinaigrette

Tomat- og mozzarella salat med tomatvinaigrette

Salaten passer perfekt som forrett men kan også serveres som en lekker og enkel tilbehør. Oppskriften er tatt i utgangspunkt fra det italienske tradisjonelle tomat- ogmozzarella salat, Caprese
Focaccia brød

Focaccia brød

Sommerlige grillspyd med cherrytomater, spekeskinke ogmozzarella. Til gjengjeld blir det utrolig luftig og mykt inni og sprøtt utenpå med smak av oliven, soltørkede tomater, fetaost, maldonsalt og krydderurter
Stromboli / Pizzarull med kjøttdeig ♫♫

Stromboli / Pizzarull med kjøttdeig ♫♫

Kok opp tomater, tomatpurè, sukker, tørket basilikum og oregano. Revet mozzarellaog cheddar. Fyll den med hva du vil, jeg har brukt kjøttdeig, sopp, løk, paprika og masse ost
Ukesmeny, uke 47

Ukesmeny, uke 47

TorsdagKarbonader med løk serverer du på en grov brødskive med tilbehør som sylteagurk, salat ogtomat
Stromboli ♫♫ Pizzarull !!

Stromboli ♫♫ Pizzarull !!

Kok opp tomater, tomatpurèog basilikum. Revet Mozzarellaog cheddar. Den er enkel å lage og smaker. Stromboli blir ofte servert som forrett på Italienske pizzarestauranter
Ravioli Napolitana

Ravioli Napolitana

tomateneog erstatte tomatvannet med kyllingkraft, eller også. Ravioli med tomatsaus er virkelig en vinner for pastaelskere
Spekematpai

Spekematpai

Anrett paien med spekemat, tomat, mozzarella, arisjokk, oliven og ruccula. Paien kan også lages i små porsjonsformer hvis du ønsker å servere den som en forrett til middagen

Roma på dagtid

Det ærlige og enkle kjøkkenet med hjemmelaget pasta, god oliveolje, ferske tomater, basilikum, ansjos, parmesan, oliven etc