Tomat & Mozzarellasalat er noe av det enkleste og beste jeg vet å servere. Det er rett og slett en helt utrolig kombinasjon av smaker, og sammen med et par skiver godt brød er det få ting som kan måle seg
Spekeskinke med melon ogmozzarella. Ingenting er så godt som en frisk sommersalat med melon, feta ogtomat toppet med herlige pistasjnøtter og en deilig dressing
Eller bedre kjent som ovnsbakt pasta med tomaterogmozzarella. Ha tomatene i en skål og hakk dem i små biter – du må gjerne blende tomatene, men jeg liker å ha litt biter i sausen
I stedenfor den klassiske dressingen med ekstra virgin olivenolje og balsamico, har jeg laget en frisktomatvinaigrette som gir salaten en enda friskereog mer smakfull
Hell det over i ei varm steikepanne med litt smør og fordel mozzarellaogbasilikum på toppen. Eg starta veka med ein «Meat Free Monday» og omelett med mozzarella vart dagens middag
Tomatsaus. Den salte spekepølsen sammen med sødmen fra ananas er virkelig en god kombinasjon og med friskbasilikum på toppen blir smakskombinasjonen helt perfekt