Kyllingkraft. Tomat og sopp kan du også bruke, her er det kun fantasien som stopper deg. På den måten fikk jeg også kokt meg kyllingkraft både til denne suppen, og som ble fryst ned til senere
Ha skalet i en gryte sammen med kyllingkraften. Del kylling, sopp og tomatene i biter. Ha i tomatene og soppen, de treng ikkje mer enn å akkurat bli varme
Med litt tid blir hønsekjøttet svært mørt og krafta langt meir smaksrik enn kyllingkrafta. Ein meir reisevant kollega bestilte sjølvsikkert Tomkhagai, som om det var ein gammal venn
OK, det er mange thaisupper som er så godt og «tomkhagai» er helt klart en av mine favoritter i det thailandske kjøkkenet og som er heldigvis enkel og lage
En god tomkhagai har alle smakselement i seg. Man kan også lage tomkha moo ved å bruke svinekjøtt i stedet, men jeg holder en knapp på kyllingversjonen
Kok opp kokosmelk og kyllingkraft/buljong. En av rettene jeg valgte meg, var tomkhagai. Skjær kylling i tynne strimler, tomater i båter og sopp i skiver
Ha i TomKha soup mix og rør inn kokosmelk og kyllingkraft. Jeg er veldig glad i Thai mat, og noe av det beste jeg får er den spicy kyllingsuppa Thom KhaGai