Tom kha gai kyllingkraft oppskrifter

Spicy Tom Kha Gai

Spicy Tom Kha Gai

Kok opp kyllingkraft eller kyllingbuljong. Plommetomater. Putt oppi plommetomater og grovhakket koriander
Tom kha gai - Kyllingsuppe fra Thailand | Det glade kjøkken

Tom kha gai - Kyllingsuppe fra Thailand | Det glade kjøkken

Kyllingkraft. Kyllingfilet - 3-4 stk Galangalrot - 6 cm Thaichilli - 2 stk Sitrongress - 2 stilker Kaffirlimeblad - 4-6 stk Kokosmelk - 3-4 dl Kyllingkraft - 5-6 dl Østerssopp eller aromasopp - 200 gram Rødløk - 1 stk Asiatisk fiskesaus - 2-3 ss Lime - 1/2 stk Sukker - 1-2 ts Koriander Vårløk - 4-5 stk Tilbehør Jasminris
Tom kha gai suppe

Tom kha gai suppe

Kyllingkraft. Tomat og sopp kan du også bruke, her er det kun fantasien som stopper deg. På den måten fikk jeg også kokt meg kyllingkraft både til denne suppen, og som ble fryst ned til senere
TOM KHA GAI - en enklere variant

TOM KHA GAI - en enklere variant

2 tomater - skivet. 4 dl kyllingkraft. Kok ca 2 minutter før du har i soya, lime, fiskesaus, tomat,. 2 tomater - skivet. 4 dl kyllingkraft

TOM KHA GAI - THAILANDSK SUPPE

Ha skalet i en gryte sammen med kyllingkraften. Del kylling, sopp og tomatene i biter. Ha i tomatene og soppen, de treng ikkje mer enn å akkurat bli varme
Tom Kha Gai – Thailandsk kyllingsuppe

Tom Kha Gai – Thailandsk kyllingsuppe

Denne TomKhaGai-suppa er kanskje den mest kjente thai-retten her i Norge, for den serveres overalt og er ikke minst enkel å lage hjemme
Tom  kha  gai  –  høne  på  heisatur  til  Bangkok

Tom kha gai – høne på heisatur til Bangkok

Med litt tid blir hønsekjøttet svært mørt og krafta langt meir smaksrik enn kyllingkrafta. Ein meir reisevant kollega bestilte sjølvsikkert Tomkhagai, som om det var ein gammal venn
Thai kokos kyllingsuppe / Tom kha gai

Thai kokos kyllingsuppe / Tom kha gai

OK, det er mange thaisupper som er så godt og «tomkhagai» er helt klart en av mine favoritter i det thailandske kjøkkenet og som er heldigvis enkel og lage
Oppskrift :: Tom kha gai

Oppskrift :: Tom kha gai

En god tomkhagai har alle smakselement i seg. Man kan også lage tomkha moo ved å bruke svinekjøtt i stedet, men jeg holder en knapp på kyllingversjonen