TomKaGai er en Thailandsk suppe laget på kokosmelk, kylling og krydder/urteblanding. Den både metter og varmer, og i tillegg så er den så utrolig god at du kan bli helt hekta
Jeg skar av alt kjøttet på kyllingen og kokte kraft på resten,. Jeg tenkte at jeg må finne ut hvor mange middager kan jeg ha av denne kyllingen (kostet Kr 38). De ga kanskje 3 liter kraft. I denne som blir ganske lik TomKaGai, brukte jeg grunnoppskriften og tilsatte 2 stilker sitrongress, vårløk, Nam Plah, koriander, kokosmelk og limesaft
Fjern frøene på tomatene og skjær dem i båter. Denne suppen er perfekt til litt kalde dager, å derfor syntes jeg den passet bra nå, siden våren lar vente på seg, og jeg har blitt syk å trenger en litt varmende suppe
TomKaGai, en skjønn aromatisk suppe og et helt måltid i en bolle. Ha kokosmelk og kyllingkraft i en kjele og kok opp Tilsett kylling skåret i strimler og gi et kort oppkokReduser varmen og tilsett sitongress, ingefær eller galangal, kaffirlime, hvitløk, salt og pepperRør forsiktig og tilsett soppen, fiskesaus, lime saft og skall, vårløk, koriander og chiliLa småkoke i noen minutter før du servererSmak til med salt og pepper