Tom ka gai oppskrifter

Tom Ka Gai

Tom Ka Gai

TomKaGai er en Thailandsk suppe laget på kokosmelk, kylling og krydder/urteblanding. Den både metter og varmer, og i tillegg så er den så utrolig god at du kan bli helt hekta
Asiatiske Nudelsupper

Asiatiske Nudelsupper

Jeg skar av alt kjøttet på kyllingen og kokte kraft på resten,. Jeg tenkte at jeg må finne ut hvor mange middager kan jeg ha av denne kyllingen (kostet Kr 38). De ga kanskje 3 liter kraft. I denne som blir ganske lik TomKaGai, brukte jeg grunnoppskriften og tilsatte 2 stilker sitrongress, vårløk, Nam Plah, koriander, kokosmelk og limesaft
Kylling i grønn karri

Kylling i grønn karri

TomKaGai. Kylling i grønn karri er en spennende og spicy rett som kan justeres ettersom hvor sterkt du vil ha det
Kylling red curry

Kylling red curry

TomKaGai. Her velger du de grønnsakene du liker best og kyllingen kan også byttes ut med scampi dersom man foretrekker det
Kyllingwok

Kyllingwok

TomKaGai thailandsk kyllingsuppe. Du får sprø, fargerike grønnsaker og kan variere med de ingrediensene du har og hva du liker
Thaimat-kurs

Thaimat-kurs

Selv om jeg aldri har vært i Thailand ble jeg hekta på TomKaGai og sprøstekt fisk i sursøt saus fra første besøk på Ya Ya’s i Vika
Kyllingsuppe med pepperrotkrem

Kyllingsuppe med pepperrotkrem

TomKaGai thailandsk kyllingsuppe. Suppen4-500 gr kylling1 1/2 l grønnsaks- eller kyllingkraft/fond/buljong1 ts salt10 pepperkorn2 gulrøtter1 persillerot2 stilker stangselleri1/2 purre1 løk3 dl makaroni. 3 dl makaroni
Thaisuppen Tom Ka Gai

Thaisuppen Tom Ka Gai

Fjern frøene på tomatene og skjær dem i båter. Denne suppen er perfekt til litt kalde dager, å derfor syntes jeg den passet bra nå, siden våren lar vente på seg, og jeg har blitt syk å trenger en litt varmende suppe
Tom Ka Gai – Thailandsk kyllingsuppe

Tom Ka Gai – Thailandsk kyllingsuppe

TomKaGai, en skjønn aromatisk suppe og et helt måltid i en bolle. Ha kokosmelk og kyllingkraft i en kjele og kok opp Tilsett kylling skåret i strimler og gi et kort oppkokReduser varmen og tilsett sitongress, ingefær eller galangal, kaffirlime, hvitløk, salt og pepperRør forsiktig og tilsett soppen, fiskesaus, lime saft og skall, vårløk, koriander og chiliLa småkoke i noen minutter før du servererSmak til med salt og pepper

Tom Ka Gai

saft og skall av 1 stk. Kok opp kyllingkraften og legg i finkuttet ingefær, hvitløk og sitrongress, og la det småkoke i 3 minutter

Oppskrifter på norsk

TomKaGai. Kaowtommad. Tom Yum Gai Nam khon. Tom Yum Gung Saihed. KanomjinNamyapla/gai. Thailandsk populær Karri