med litt vatn/melk om røra er veldig tjukk. Men det er ingenting i veien med det når man kan lage sunne varianter av både sjokoladekaker, sjokoladedesserter, sjokoladesnacks og sjokoladetilbehør
med litt vatn/melk om røra er veldig tjukk, det vil komme litt an på kva tørrvare du bruker. ♦ Bruk 1 ts bakepulver i kakerøra og steik kaka litt lengre, så får du en luftigere sjokoladekake framfor brownies
Nøtte- og sjokoladekake med sitronkrem. 3- 3 ½ time, og lengre koketid enn dette blir dulche de leche lik fudge eller tjukk smørbukk. Brukte 16 minutter på å lage en sunn sjokoladekake- rik på antioksidanter. Oreosjokoladekake med oreofrosting og bringebærmousse 2 timer
Tjukkelsen på røra skal være omtrent den du får når du lager vanlig sjokoladekake. Tjukkelsen på røra skal være omtrent den du får når du lager vanlig sjokoladekake
Et litt tjukkere lokk gjør at det ikke sprekker så lett og unngår at du ser brunfargen gjennom. Denne gangen endte jeg opp med å bake en minion av sjokoladekake
med litt væske om røra er veldig tjukk. Eg tenkte egentlig å kalle den kokos-sjokoladekake, men eg har laga den i to varianter så eg kunne også kalt den søtpotet-sjokoladekake
Dette fører til at du får en utrolig tjukk og fin eggedosis, og det er viktig å ikke starte å piske på full hastighet, da vil kaken dette sammen på midten
Den skal være ganske så flytende, for blir den for tjukk, så detter den av kaka når den er kald. Det her er mammas oppskrift, så det er den kaka jeg er vokst opp med
Jeg har også en sjokoladekakeoppskrift på lur lagd på samme prinsipp som gulrotkaken. Googling ga meg oppskriften kalt verdens beste sjokoladekake, og det var den, samt at den lærte meg noen triks som jeg siden alltid har benyttet i kakelaging, og det trikset er at faller kaken sammen, så er det normalt for lite egg i den, så jeg øker alltid eggmengden i alle kakeoppskrifter stort sett (om de da ikke er perfekte slik oppskriften er)